Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Alati >> Content

Kako Test za Spark na Kohler 15 KS

Ako imate Kohler motor , a ne mogu ga pokrenuti , jedna od prvih stvari koje možda želite provjeriti je limotor ima iskru . Bez iskra ,motor se ne može otpustiti , a time se neće pokrenuti . To je ono što vam je potrebno Srpski svjećicu ključa
Prikazati više uputa Screenshot
1

Isključite zavojnice žice od svjećice laganim povlačenjem na žici " boot " spajanja zavojnica žice na svjećicu .
2

Korištenje svjećice ključem , izvadite svjećicu na motoru tako da se okrene u suprotnom smjeru. To će potrajati nekoliko okretaja utikača prije nego što može biti uklonjena .
3

Ponovno čizmu na plug tako da pritiskom čvrsto natrag na vrh svjećica . Trebali biste biti u mogućnosti da se osjećaju priključak unutar boot " ugriz " vratiti na plug .
4

Budite kraj utikača ( nasuprot prtljažniku ) u odnosu na motor . Uključite motor tijekom i vidljivo provjeriti čep gdje se dodiruje motor . Akomotor radi ispravno , trebali biste vidjeti iskre na kraju utikač . Ako ne , vratite čep s novim i pokušajte ponovno . Ako još uvijek ne postoji iskra ,motor magnetsko možda morati biti zamijenjena .
5

Akoutikač pokazuje iskru , uklonite Linux iz utikača i pričvrstite čep natrag u motor . Stegnite čep za nazivne momenta proizvođača .
6

Ponovno čizmu na plug tako da pritiskom čvrsto natrag na vrh svjećicu dok ne osjetite priključak unutar boot " ugriz " na leđa plug .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1016047956.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.