Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Alati >> Content

Kako zamijeniti pumpicu za Sears plinskog puhala

Postoji vrlo malo dvorište čišćenje alata kao svestran kao Sears plin dvorište puhala . Za raspremanje grančica , kore, lišća i drugih nečistoća ,plin puhala Sears čini kratki rad na zadatku . Plin motor je snažan , lagan , a opremljen je samo podešavanje karburatora prekriven malim gumenim žaruljom da , s vremenom , može ispucati ili otvrdnuti da bi početkom teško . No, zamijenivši ovu pumpicu jejednostavan popravak . To je ono što vam je potrebno Pretraživati ​​podesiva kliješta Pretraživati ​​Utility nož
Prikazati više uputa Screenshot
1

Ugasite mali upravljački ventil , pod nazivom " petcock " U spremniku - kraj linije goriva . Uključite mali T - ručka u obliku smjeru kazaljke na satu za zatvaranje ventila .
2

Pronađite postojeće pumpicu bliže motoru - kraju linije goriva . Okrenite prsten na satu pomoću podesive kliješta za oslobađanje i uklanjanje zadržavanja metalni prsten koji drži gumeni žarulja .
3

Scrape usnu na pumpicu sjedala kako biste uklonili ostatke žarulja gume koja može imati zalijepiti na površinu motora pomoću skalpelom .
4

Feed novu pumpicu u metalni prsten . Pritisnite žarulju u potpunosti u ringu , tako da segume za usne u potpunosti uklapa u navojem strane ringa .
5

Temu metalni prsten na ulazu primer i rukom zategnite je montirati novu žarulju na motoru . Okrenite metalni prsten oko 1/4 pak pomoću kliješta za lagodan prsten .
6

Twistpetcock gorivo nositi na satu da biste ga otvorili . Push na novom pumpicu nekoliko puta za sifon neki plin u karburator , i pokrenuti motor , kao i obično .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1016048005.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.