Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Alati >> Content

Specifikacije za Ryobi 780R

Ryobi Alati jebrand alata koji Ryobi Limited , sa sjedištem u Japanu prodaje isključivo na Bunnings Warehouse i Home Depot . Ryobi specijalizirana za elektronski , automobile , telekomunikacijskih i električnih alata , iRyobi 780R trimer /Rezači jeprimjer svojih električnih alata . Trimer pomaže u održavanju svoje trave i male grmove . Specfications

Ryobi 780R trimer /Rezači koristi benzin za rad , i to jevrsta string trimer , koji koristi high - speed rotirajući niz kao rezne oštrice . Također možete promijeniti out string trimer s Rezači vezanosti , koji koristi oštrice za rezanje dolje debele korov i male grmove . To je dva ciklusa , zrakom hlađeni motor, a to zahtijeva mješavinu jedan galon bezolovnog benzina i jedan 3,2 unca od 2 - ciklus ulje za gorivo . Težina motora na to je 1,9 kubičnih centimetara , a to je da se ukupna dužina klipova mogu putovati unutar cilindra . Praznom hodu motora je između 2.800 i 4.000 okretaja u minuti (rpm) , a ima radnu brzinu 7.200 okretaja u minuti .
Rezanje

trimer ima linija kalem promjera četiri inča , arezanje put za rezne je 18 inča . Promjer za put za rezanje nožem je 8 inča . Promjer linija Kalem je četiri inča , aobrezivanje linija je 0,0095 cm u promjeru .
Tijelo

Ryobi 780R trimer /Rezači dolazi s ramena pojas koji se montira putem brzog trenu. Trimer ima i leđa i prednji ručku , što će smanjiti vibracije . Gas se nalazi na ručku uz gumb Start i gasa lock -outa .
Održavanje

Uvijek napuniti spremnik goriva sa svježim gorivom prije pokretanja motor , a čisto iz filtar zraka nakon svakih 10 sati uporabe . Očistite svjećice i odvoda nakon dosad 25 sati rada , i provjeriti kako bi bili sigurni da je vaš iskri i ispušni port nisu začepljeni nakon svakih 50 sati uporabe .
Sigurnost
< br >

Ryobi preporučuje da se uvijek koristi naramenice dok rade svoj ​​trimer bolje kontrolirati trimer . Nemojte rezati materijal preko 30 inča visoka , a ne rezati predmete deblji od ½ palac . Uvijek zamijeniti neispravne predmete poput iskra prenapona i prigušivače zadržati trimer od lov na vatru . Uklonite klompe i odlomci iz vašeg trimer da ga čuvati od pregrijavanja . Uvijek isključite trimer prije zamjene komponente . Uvijek isključite trimer prije promjene iz privitke .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1016048026.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.