Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Alati >> Content

Mitsubishi MT300D utovarivač montažu Specifikacije

Mitsubishi MT300D utovarivač traktor je proizveden od strane podjele Mitsubishi poljoprivrednih strojeva , a prvi put objavljen u 1984 To je još uvijek u proizvodnji , a koristi se za farmu i poljoprivredne namjene . . Tijelo

Mitsubishi MT300 traktor ima 62 - inčni međuosovinski razmak , što jeudaljenost između dva prednja guma ; i teži 2337 £ . Ona koristi 5,00-15 guma na prednjoj i 12,4 do 24 guma na stražnjoj strani . Veće stražnje gume će vam pomoći da se upravlja po neravnom terenu , i oni također pomoći da izvući privitke . Traktor ima mehanički pogon 4 - by - 4 na prednje kotače, pogon na sva četiri kotača šasije . Također dolazi s otvorenom kabinom featuring kožnu stolicu . Traktor je uglavnom bijela s plavim obrubom i crvenim detaljima .
Transmission

traktor dolazi ili hidrostatskog ili hvatanjem prijenosa . Također imate izbor zupčanika , uključujući bilo beskonačnog unatrag i prema naprijed , odnosno devet naprijed i tri natrag . Ima jednu od tri - spojnu vezu .
Snaga Take - Off

Mitsubishi MT300 traktor ima samostalnu Stražnji priključak za polijetanje sustav . PTO sustav je odgovoran za napajanje priloge, koji su obično spojene na stražnjoj strani traktora . Ovaj PTO sustav proizvodi do 540.100 stražnji okretaja u minuti te do 25 konjskih snaga .
Motora

traktor koristi Mitsubishi, tri - cilindarski motor , i to radi na dizel gorivo . To stvara do 2700 okretaja u minuti i 30 konjskih snaga . Motor zapremnine je 91 kubičnih centimetara , a to se odnosi na ukupan iznos od volumena koji klipove možete kretati kroz cilindara u jednoj akciji .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1016048028.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.