Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Alati >> Content

Kako Rješavanje problema POULAN Weed Trimmer

POULAN živicu , baš kao i bilo koji stroj , na kraju može prestati raditi za jednog ili drugog razloga . Postoji nekoliko različitih razloga zašto Poulan trimer je prestao raditi ispravno . Utvrđivanje problema jeprvi korak u ispravljanju. Svaki problem ima specifičan uzrok i popravak . Ako vaš trimer i dalje ne radi nakon što je rješavanje problema , morat ćete ili ga odvesti na servis ili kupiti novi trimer . Upute Screenshot
1

Povucite start kabel . Akomotor ne pokrenetrimer mogao biti bez plina , imaju potopljena motor ili trebate novu svjećicu . Za brisanje poplavljenom motor , stavite ručicu čoka u "Run" položaj i povući start kabel . Akospremnik goriva prazan , ispunite ga s novim plinom . Vratite svjećicu , ako niti jedan od ostalih opcija jeproblem.
2

Poslušajte kakozvuči motor dok je besposlica . Akomotor zvuči kao da se radi prebrzo , podešavanje rasplinjača . Ako to ne riješi problem , tvoj trimer morat će se poduzeti kako bi se servis .
3

Provjerite filtar zraka , ako vaši trimer počinje , ali ni radi sporo ili umire sredinom uporabu . Akofilter zraka izgleda prljavo , zamijenite ga . Ako ste stavili novi filter u , alitrimer i dalje ima problema , to će morati biti uzeti na servis .
4

Mix gorivo pravilno kako bi se spriječilo vaš motor od pušenja . Ako primijetite dim , ispraznite spremnik goriva i zamijeniti s točnim smjesu . Plin treba miješati s motornim uljem. Provjerite svoje priručnik za točne mjere potrebne .
5

Stavite ruku u blizini motora kako bi bili sigurni da se ne osjeća pregrijao . Ako je vaš motor pregrijan ,mješavina goriva mogao biti u krivu ,svjećica može biti prljav ilikarburator može biti potrebno prilagoditi .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1016048100.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.