Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> travnjak Alati >> Content

Kako popuniti male boce propana

Bilo da se koristi za zagrijavanje vode za dom ili koristiti kao gorivo u kaminom , propan koristi u različite programe koji će pomoći poboljšati kvalitetu svakodnevnog života . Iako su mnogi u ruralnim sredinama navikli da vidim u blizini domove velikog kapaciteta propan tenkova koje teže stotine i, u nekim slučajevima , tisuće funti , manji , lakši težina tenkovi su također dostupni . Srećom , postoje procesi za popunjavanje tih manjih tenkove na siguran i učinkovit način . To je ono što vam je potrebno Srpski Propan punionicu ljestvicom Screenshot spremnik propana u dobrom stanju
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Provjerite spremnik propana kako bi se osiguralo da se proizvodnja cilindra Datum ili recertificiranja datum je vidljiv . Ispitati izvan spremnika za nedostatke , stavljajući poseban naglasak na ispitivanje spremnika za prekomjerno hrđe , kao i pukotina i udubljenja .
2

Osigurajte daspremnik ima sve potrebne hardver priključen . Uz uređaj zaštitu od prelijevanja ,akvarij bi trebao imati zvonak , cilindar ogrlicu i ogrlicu ventila na mjestu .
3

Potražite specifikacijama za pitku vodu na spremniku . Za vodu može se prevesti da se dobije broj funti propanaSpremnik može držati . Link na pretvorbe grafikon je u odjeljkom Resursi u nastavku .
4

Nađi tare specifikaciju težine na vanjskoj strani spremnika . To jeprazna težina spremnika .
5

mjesto tenk na ljestvici punionice . Spojite crijevo za punjenje na vrhu propan tenk i početi punjenje spremnika . Spremnik je ispunjen kada jeskala pokazuje da težina spremniku jestzbroj tara težina i propana kapaciteta funti . U slučaju da je postignut kapacitet ,ventil za otpuštanje će početi propuštati tekućinu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1016048119.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.