Komatsu Buldožer Specifikacije

Komatsu , Ltd je počeo u 1921 , kada je tvrtka odvojen od Takeuchi rudarske tvrtke , a to je sa sjedištem u Tokiju , Japan . Tvrtka je specijalizirana za industrijske , građevinske i vojne opreme , uključujući i buldožeri , Miniutovarivači i drobilice . Možete kupiti Komatsu opremu od ovlaštenih distributera , a može ih se naći u vašem području u potrazi za onom na web stranici tvrtke . D31PX - 22

dozer imaKomatsu SAA4D95LE - 5 , motor s izravnim ubrizgavanjem četiri cilindra . Ona ima ukupnu radnu težinu 18.827 £ . Ta težina uključuje krov ili taksi , dozera , opremu i pun spremnik goriva . Ona dolazi s podmazani kolutovi , a ima šest valjke i 40 cipele na svakoj strani . Prijenos ima tri brzine , i ona putuje na najviše 5,3 milja na sat (mph ) u naprijed i 5.3 mph unatrag . D31PX - 22 ima radijus okretanja od 7 metara 3 inča , a to koristi Palm Command Control System ( PCCS ) joystick za kontrolu pokreta Buldožer je . Okvir je izrađen od čeličnih odljevaka , aostatak dozerom koristi heavy - ploča čelika .
D21A - 8

D21A - 8 Komatsu 4D94LE - 2 Dizel motor ima 43,1 konjskih snaga ( KS) i četiri cilindra . Rodila motor je 3,70 inča , audarac je 4,33 inča . Spremnik goriva drži do 15,9 litara , aspremnik rashladne tekućine drži do 2,6 litara . Maksimalna radna težina je 8690 £ , amaksimalno izvlačenje pull je £ 9880 . To jedva stupnja prijenosa mjenjača , a to može putovati brzinom do 2,7 h ide naprijed i do 3,5 h u obrnutom smjeru . D21A - 8 dolazi s joystickom za kontrolu pokreta i brzinu , a to ima pano koji vam pruža informacije o statusu dozera i stanja .
D85PX - 15

dozer značajke Komatsu TORQFLOW prijenos , koja kombinira pretvarač momenta i spojkom . Prijenos se hladi vodom , a ima tri brzine . Ona se kreće na maksimalno 6,2 h ide naprijed i do 7.9 mph kreće u obrnutom smjeru . Ovaj dozer ima Komatsu SAA6D125E -5 s izravnim ubrizgavanjem motor , amotor ima šest cilindara . Klip pomak je 674 kubičnih centimetara , a pomak se odnosi na volumen daklip može kretati kroz cilindar u jednom pokretu . Maksimalna radna težina za ovu dozerom je 60.960 £ .
D61PX - 15

D61PX - 15 dolazi sa šest-cilindarski Komatsu SAA6D107E - 1 motor s ukupno od 168 KS , a također dolazi s hidrauličnim ventilator . Ona ima hidraulički sustav za podizanje i naginjanje oštricu , a to je sustav dvostrukog djelovanja hidraulični cilindar . Ovaj dozer ima dva nosača valjci na svakoj strani i osam kolutovi na svakoj strani , a ima ukupno 46 cipela . Ukupna radna težina je 41.735 £ , aspremnik goriva može primiti do 103 litara goriva .

Kako Prilagodite praznom hodu na HOMELITE Weed Trimmer

HOMELITE korova trimer jezgodan komad travnjaka opreme kako bi pomogli da korov i malu četkicu obrubljen oko imovine . Jedan od načina da trimer trčanje učinkovito je prilagoditi praznom hodu . Trimer treba izvoditi pri niskim brzinama, bezudaranje g

Více >