Kako to pretvoriti kosilice za Shredder

Rezanje otpalog lišća jeključni korak u korištenju ih kao malčeva i komposta . Ostavlja lijevi unshredded može potrajati dva do tri godina da se razgradi u potpunosti. Rezanje ubrzava ovaj proces tako dazemlja može imati koristi prije. Djelomično razložena Listovi su bogate mineralima , tampon pH tla , a može se koristiti kao zamjena za tresetnica kada je izmjenama i dopunama vrt i potting tla . Oni mogu biti postavljeni izravno na vrtu , ili kompostirati do godinu dana prije uporabe . Komercijalno dostupni list Uništavači može biti skupo , alikosilice može se pretvoriti u DIY zamjena . Pregled, što vam je potrebno
samohodnih praga iza rotacijska kosilica
lima pregled Tin škare
pregled Two 1/2 - inch po 25 - inčni duljina električnog metalnim cijevima pregled učvršćivanja hardvera poput limenih vijaka ili samostalno učvrstio vijcima
Upute
Pretvaranje kosilice
1

Izrežite 4 1 /2-inch po 8 1/2 - inch rupu u prednjem dijelu košenje . Ako se ne čini da se dovoljno prostora na palubi , okrećemotor za 180 stupnjeva i remounting to može napraviti više prostora .
2

Izrežite dva lima ploče za prednje i stražnje strane lijevka pomoću kositra škare . Svaka ploča će biti širi na vrhu nego dnu za stvaranje suženu lijevak . Prednji i stražnji paneli mjeri 17 centimetara visok 13 centimetara široka na vrhu i 8 1/2 inča na dnu . Ostavite metalne zaliske na dnu rubovima za montažu na spremnik na palubi .
3

Cut bočni paneli za mjerenje 17 inča visok 12 1/2 inča širok na vrhu i 4 1 /2 inča širok pri dnu . Ostavite metalne zaliske na rubovima bočnih panela za njihovo povezivanje s fontova i natrag ploča , a na dnu rubovima za montažu .
4

spojiti blatnjače ploče zajedno koriste za pričvršćivanje hardver , preklapanje preklope na bočnim panelima iznad prednjih i stražnjih ploča . Pričvrstite donji zaliske lijevak za košenje na isti način .
5

poravnati i saviti krajeve metalne cijevi , te ga priključiti na stražnjem dijelu kosilicu i vrhu lijevka kao aparatić . To će stabilizirati hrane shoot lijevak i dovršiti projekt .

Vorherige Seite

No

Yard - Man Stražnja Tine Tiller Identifikacija

Yard - Man jebrand otvorenom energetske opreme iz MTD proizvode koje proizvodi model RT65 stražnji tine kormilo . Rudo vam pomaže razbiti i provjetriti kompaktne tla , što ga čini lakšim za posijati svoje sjeme i također pomaže korijeni vaše biljke

Více >