Kad se prijaviti Sevin na travnjak u Floridi

Kukci štetočinje u vašem travnjaku su više nego dovoljno da uzrokuje glavobolju . Ovisno o štetočina koje imate i koliko je velika njihova populacija , štete se kreću od umjerene do teške . Ako je populacija dovoljno velika išteta je dosta teška ,učinkovit insekticid može bitiodrživa opcija za kontrolu . U Floridi može biti još gore , jer štetočine su aktivni tijekom cijele godine . Sevin ,široko dostupan insekticid , ima nekoliko proizvoda u svojoj liniji namijenjenoj za travnjak proizvoda . Sevin Proizvodi

Iako Sevin je linija proizvoda ima nekoliko insekticida , samo dva su označeni za travnjak uporabu kao 2013 . Ove dvije su Sevin Ready - to-Use 5 % prašine , koji sadrži 5 posto karbaril , a Sevin travnjak insekata granule, koji sadrži 2 posto karbaril . Oba posuti na travnjaku Isto tako, iako se mora zalijevati granule odmah nakon nanošenja objaviti insekticid . Nanesite Sevin 5 prašinu , s druge strane, nakon zalijevanja ili kiše i ne dobiti ga mokra najmanje dva dana nakon primjene .
Zahvaćeni Bugs

Sevin Travnjaci Kukci Granule ubija brojne travnjak štetnika . Buba štetnici uključuju grub i odrasle skarabej buba . To ubija skakavce , leafhoppers i nekoliko štetočina moljac vrsta , uključujući armyworms na dodir . Ovaj proizvod također će ubiti škorpiona , buha i krpelja u svom travnjaku . Sevin 5 Prašina također ima veliki popis ciljanih organizama , ali samo one iznad površine tla , ne podzemnih štetnika .
Kada i kako

oba proizvoda samo ubijanje štetočina koje su prisutne u vrijeme primjene ; za podzemni travnjak štetnika kao što su crve , granule su najučinkovitije kada štetočine hrane blizu površine , obično između kraja ožujka do svibnja , a tijekom ljeta između srpnja do početka rujna . Međutim ,Sveučilište u Floridi IFAs Proširenje preporuča praćenje vašeg Florida travnjak s početkom u zimi . Pratite svaka dva tjedna tijekom zime , a svakih sedam do 10 dana tijekom ostatka godine za aktivnosti . Nanesite god Sevin proizvod koji ste odabrali kada štetočine su aktivni i hranjenja .
Karbaril razmatranja

Karbaril jekolokvijalni naziv za kemikalije poznate kao 1 -naftilnih metilkarbamate i ostao je zabilježen u SAD-u od 1959 . Ovaj proizvod narušava kukce ' živčani sustav kada dotaknu ili proguta . Karbaril , kao i svih pesticida , imapotencijal da bude opasan za ne- ciljanih organizama , kao i, uključujući i vas , vaše djece i vaši kućni ljubimci . Znakovi izloženosti u ljudi uključuju znojenje , glavobolju, grčeve , slabost u mišićima , mučnina i nemir . Veća izloženost može dovesti do pretjeranog slinjenja , trzavica, povraćanje i proljev , a teška izloženost može biti kobno .

Yucca Filamentosa Kontrola

Yucca filamentosa , često se naziva Adamova igla , je od yucca roda unutar agave obitelji , a to pokazuje zrači , grudanja naviku modrozelenim bodljama . To je lako rasti i nudi upadljiv izgled kada je cvijeće u ljetnim mjesecima . No, to zahtijeva n

Více >