Koliko Weeds Hoće jedan galon Roundup ubiti ?

Weeds , vinova loza i out - of - kontrole trave može napraviti nered u vašem dvorištu . Kada ste spremni da ih tretiraju , pitate se koliko korov možete ubiti s 1 galon herbicida . Većina formula Roundup su označeni s brojem četvornih metarakontejner će liječiti , a ne broju korova , ali uz malo matematike možete približan broj korova u prostoru . Samo imajte na umu da jebroj korova će se razlikovati ovisno o gustoći i vrsti korova . Ne zaboravite da slijedite sigurnosne i miješanje smjernice na etiketi. Roundup Korov i trava Killer III

Iako vijesti ima mnogo pripravaka za razne namjene ,standardni formula je korov i trava Killer III . Oznaka na 1,33 litara Pump ' N Go kutija navodi se u "kontejner tretira više od 1.400 korov " na području " do 400 četvornih metara . " Da biste pronašli množitelj za 1 galon , podijelite 1,33 po četiri i pomnožiti s tri da bi dobili oko 1 galon . To daje množitelj od 75 posto . Da biste pronašli broj korova liječenih 1 galon , pomnožite 1400 za 75 posto , što iznosi 1.050 korov . Nađi kvadrature tretirane od strane 1 galon množenjem 400 četvornih metara za 75 posto, što iznosi 300 četvornih metara . Jedan galon će liječiti oko 1.100 korov ili oko 300 četvornih metara .
Vijesti Usredotočite Plus

Neki Roundup formule, poput Roundup Usredotočite Plus , zahtijeva miješanje . Da bi jedan galon , mix 3/4 šalice vijesti koncentrat Plus i 1 galon vode . To će liječiti oko 300 četvornih metara . Prema Scotts Company , možete približan broj korova liječenih usporedbom da je 1 galon Roundup korov i trava Killer III ubija oko 1.100 korova na 300 četvornih metara površine . Budući da je jedan galon Roundup Usredotočite Plus mix tretira 300 četvornih metara , kada se nanosi ravnomjerno , 1 galon bi obrada oko 1.100 korov .
Vijesti Super koncentrat Srpski Srpski

Najveći koncentrirana herbicid izradio Scotts je Roundup Super koncentrat . To je više od 50 posto glifosat . Pomiješajte 5 žlica s galon vode da bi 1 galon herbicida koji će liječiti 300 četvornih metara . Ova formula također tretira oko 1.100 kukolj u 300 četvornih metara ,isto kao i 1 galon vijesti koncentrata Plus . Formula može miješati u nižoj koncentraciji , ali će i dalje liječiti isti broj korova i kvadrature.
Poison Ivy Plus

Roundup Ready - to-Use Poison Ivy Plus Tough Brush ubojica dolazi u 1,33 litara kontejner za te tretira oko 400 četvornih metara . Ova formula se koristi za liječenje trave , Woody loze i korova . Na temelju formule koju je Scotts Company , ovaj proizvod će ubiti oko 1.100 korova na 300 četvornih metara površine . Međutim , budući područja s drvenastim loze ne može sadržavati onoliko korov što su područja s gustim korovom i bez drvenastih vinove loze , taj broj može biti i manji . Količina proizvoda raspršuje bi biti barem toliko, jer vina su obično duži od korova su visoki . Imajte na umubroj jeaproksimacija .

Tiny Gljiva komarce na žicu vinove loze

Wire vino ( Muehlenbeckia axillaris ) raste u US Department of Agriculture bilja srčanost zone 7 do 9 , a ponekad se može nositi USDA zone 6 sa zaštitom . Bilo žice vino jedelikatna , ali ipak snažan dojam na svoje krajolika ili prateći žarište u svo

Více >