Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >> Content

Raži trava korijen Rast sustav

brza stopa rasta ljulja i njegove produžene vegetacije ga jednim od najčešće korištenih kul - sezona trava sorti širom svijeta . Dvije najčešće korištene vrste u Sjedinjenim Državama su Talijanskog ljulja , koji se također naziva godišnje ljulja i ljulja. Ryegrasses imaju specifične osobine rasta uključujući rast korijena sustava . Korijenski sustav

ljulja korijeni rastu vrlo duboko , te su gusti i vlaknaste strukture . Ovaj gusti rast korijena daje trave vrhunsku sposobnost tla za držanje i sposobnost da brzo uspostaviti u različitim tlima , uključujući stjenovita i mokra . Ljulja korijeni ne samo zadržati tlo , ali i apsorbiraju prekomjerno dušik i snažno natjecati s korovom . Trava se često koristi za dosijavanja visoke vrijednosti usjeva, kao što su soja i kukuruz .
Uvjetima rasta

ječmena dobro raste na gotovo svim vrstama tla , ali najbolji u dobro crpe , plodno , ilovača ili pjeskovita ilovača . Trava se također utvrđuje i raste u kamenjaru , gline i slabo plodno i slabo otočnu zemlju . Uzgaja u optimalnim uvjetima , ryegrasses visoki su popustljiv . Godišnji ljulja je skloniji reseeding nego što se ljulja. Ljulja sadnice su toliko aktivne u rast nego što su godišnja ljulja sadnice .
Godišnji ječmena Opis

Godišnji ljulja je porijeklom iz Europe i ima zrele visine 2 do 3 metra . Tamno - zelena trava lopatice su sjajni i glatke teksture . Cvat ili seedhead je uspravno i ima 35-40 alternativne klasića . Godišnji ljulja se obično uzgaja u južnoj Sjedinjenim Američkim Državama , uglavnom kao zimske krme za stoku . Godišnji ljulja ' cvatnje i sijanje naviku razlikuje po geografskim širinama .
Ljulja Opis

ljulja jerodom iz Europe, Sjeverne Afrike i Azije umjerenim regijama . Trava ima zrele visine 1-2 metara s ukočenim , uskim lišćem iz biljnog baze . Lišće donji dijelovi su svijetle zeleno , sjajni i glatke teksture . U seedheads rastu u obliku dugih bodlji s biljkom koja sadrži impulse rastuće ivicom naprijed na pramcu .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1016006015.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.