Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >> Content

Kako očistiti alge od Škrpjela u potok

razlikovali po svojoj praškastih ili ljigave teksture i zelenoj boji , alge su autotrofne organizme prevladava u potocima , gdje hranjive tvari ima u izobilju . Budući da su alge fotosinteze , oni uspijevaju na sunčeve energije , kao i hranjive tvari iz ribljeg otpada . Alge su bitne za potoke kao što su opskrba drugih vodenih organizama s kisikom . Iako alge su korisne , neki ljudi ne cijenimo njihov rast na stijenama . Alge mogu napraviti stijene ili stajati kamenje u potocima skliskim hodati . Možete očistiti alge s kamenja u potok pomoću jednostavnih pomagala . To je ono što vam je potrebno Srpski wc četka
Čista , dva - galon kanta
Miješanje posuđe
1/2 šalice ( bez klora ) bjelilo kisika
Pump prskalica
Show Više Upute Screenshot
1

Pročistite alge off stijena pomoću WC četkom . Odvojite koliko alge moguće .
2

Ispunite čistu, dva - galon kantu s jedan galon toplom , čistom vodom . Umiješajte 1/2-cup o ( ne ) klor bjelilo kisika u vodi . Temeljito se otopi bijeli praha granule . Kisik bjelilo sastoji od natrijeva per-karbonata , koji je ekološki i topiv u vodi .
3

Izliti bijelu otopine u prskalica pumpe . Rastjerala rješenje velikodušno na izloženom dijelu od algi pokrivene stijene . Držite rješenje na stijenama za 30 minuta .
4

pilingalge off stijena korištenja WC četkom . Uklonite sve vidljive alge sa stijena .
5

Isperite izbjeljivač kisika rješenje sa stijena s vodom .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1016006042.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.