# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >>

Kako Postaviti Flagstonea u pijesku

plocice su velike ravne stijene često koriste kao sastavnica putova i drugim krajobraznog značajke . Budući da su gotovo ravna , oni pružaju osnovu za bilo što određuje s njima . Često možete vidjeti ih koristiti kao koraka , kao i uložio nakon drugog u mogućnosti vode u ribnjacima i bazenima . Da biste ih staviti ispravno , morate ih postaviti na mekanu površinu --- obično pijesak --- da će ih kolijevci i omogućiti vam da ih na višu razinu . To je ono što vam je potrebno
vrtne grablje
Tamper Srpski Level
gumeni bat
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Ulijte pijesak na području gdje se planiramo postavljanje kamena ploča .
2

raširena pijesak sa stražnje strane vrt grablje . Neka bude na razini , tako da nećete morati provesti što više vremena izravnavanje kada su nabijanje .
3

suzdržavam pijesak dolje s nagovarati ---ravan komad metala u prilogu nositi . Podignite nabijanja , a zatim ga prisiliti na pijesak da ga zbijanje . Koristite razinu kako bi se osiguralo da ste izravnati pijesak .
4

Stavite Flagstonea u pijesak . Meškoljenje ga okolo da ga postaviti čvrsto . Provjerite je likamen je razina ; ako ne , dodirnite ga s gumenim maljem u smjeru koji će ga učiniti razinu .

Stone Garden vode značajke

kamen vrt s vodom značajke predstavlja blagdan mogućnosti . To bi moglo bitiNoguchi stilu Zen vježbe u spareness na rubu još bazenu . Ili moždaraspr stijena s cvijećem vire preko rubova kamenja i vode burbling se između stijena i nad njima . Voda mož

Více >