Florida Paver instalaciju Standardi

popločavanje su komadi betona koji zabravljivaču pokriti područje gdje jevlasnik kuće u protivnom bi moglo izlije beton ili ležao cigle . Možete ih koristiti umjesto kamenim stazama , koje nalikuju na primjer . S obzirom da oni ne koriste mort ili mort , uglavljivanje opločnika su jednostavno instalirati . Paver Izgradnja

Izrađena je od lijevanog betona , opločnika su dugotrajne i elastičan . Proizvođači dodati boju dati finišera izgled prirodnog kamena . Međutim , oni su jeftiniji od prirodnog kamena .

Instalaciju Standardi

U Floridi ,zakon zahtijeva finišerima instalatera ili kuće za kontakt s lokalnim distributerom za označavanje podzemnih komunalnih prije početka procesa instalacije finišer . Vlasnik kuće treba locirati cijevi za navodnjavanje travnjaka , jerkomunalno poduzeće neće to učiniti .
Florida Paver Korištenje

Florida stanovnici koristiti oko 3 četvornih metara opločnika po stanovniku godišnje , navodi se u izvješću ampersand komunikacije . To se uspoređuje s uporabom od oko 1,2 četvornih metara po osobi godišnje u SAD-u u ukupnom poretku.

Suša otporan alternative travnjak u pjeskovitom tlu

Živim u toplom i suhom klimom, s pjeskovitom tlu zapravo ograničava mogućnosti za travnjak . Uzgoj travnjak u tim sredinama je to moguće , ali to jepuno napornog rada . Umjesto toga , to vrijedi s obzirom neke druge krajobraznog opcije koje su pogodn

Více >