# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >>

Kako bušiti rock rukom

Bilo da ste stvaranje komad nakita , montažu željezare u kameni vrtni zid , stvarajući pole umetke za vanjsku sklonište , ili navoja cijevi za dvorište kamene fontane ,raznih razloga nazvati za bušenje kamena ili stijena rukom . Kod bušenja stijena , imajte na umu da je stijena gustoće i reakcije na bušenje razlikuju . Zbog sigurnosnih razloga , odabrati prikladan alat za veličinu rupa se buši . To je ono što vam je potrebno
Drill
Stone ili zidane svrdlo
Vice ( opcionalno )
zaštitne naočale
Dust prikriti Srpski sprej bocu Srpski Hammer i dlijetom ( opcionalno )
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Opremite dragulj vježbu ili rotirajući alat s prikladne veličine svrdla, za stvaranje male rupe poput onih koje su potrebne za izvlačenja . Za standardne veličine oko navoj rupa ,standardni drill s najmanje 14,4 volti snage mogu biti dovoljno ; Međutim ,korištenje čekić bušilica za norme u srednjim rupa je češći . Drill press druga mogućnost , akokamen je mobitel. Koristite samo karbida ili dijamantnim vrhom zidane malo . Za srednje i velike rupe , dijamant je provedeno jezgrovanje svrdla su također dostupni .
2

Secure male, nestabilne kamenje u škripcu .
3

Stavite zaštitne naočale kako bi se osigurala zaštita od letećih komadići stijena . Stavite masku kako bi se izbjeglo udisanje prašine .
4

Mistsvrdlo iprostor da se bušenih s vodom .
5

Povećajte broj okretaja, kao i rupa postaje uspostavljen. Pomaknite svrdlo unutra i van, u ljuljanje pokretu , ako se ne koristi čekić bušilicu .
6

Zaustavite bušilicu povremeno ispuhati stijena bitova u rupu i ohladiti malo i kamen s više vode . Ako koristite malo provedeno jezgrovanje , možda će biti potrebno koristiti dlijeto i čekić ukloniti tvari iz rupe .

Raspadnuto Granit Alternative

Smrvljena granit je jedna vrsta materijala koristi kao građevinski agregat . Raspadnuto granit obično se dobiva iz trošne kamene izvora i zatim mehanički drobi da se formira tečaj šljunka poput dosljednosti . Osim što se koristi kao agregat , raspadn

Více >