Kako napraviti Moss s jogurtom

Poticanje mahovina rasti na novim glinenim loncima pomaže lonce uklopiti u zelenilu svog vrta . Moss - pokrivena posuda ili vrtne statue izgledaju kao da su oni bili u mjestu već godinama . Jogurt pruža medij na kojem je mahovina može rasti . Porozna glina lonaca ili betona će apsorbirati jogurt . Čuvajte svoje posude na hladnom, sjenovitom mjestu , a voda mahovinu redovito kako bi se uspješno. To je ono što vam je potrebno
Blender Screenshot jogurta
Moss
kist
glinene posude ili drugog poroznog površine
pokazati više Upute Screenshot
1

Ulijte 1 šalica običnog jogurta u blenderu . Dodajte 1 žlica . ili 2 mahovine ste ostruže postojeći lonac ili čak iz temelja ili stabla . Ne brinite ako imamalo prljavštine umiješano Blend dok imate glatku smjesu mahovine i jogurt . Ulijte u plitku posudu .
2

umočite kist u jogurt smjesu i oprati ga na površinu lonca , kip , klupi ili druge stavke . Premažite površinu s debelim slojem u jogurt smjesu .
3

Postavite lonac na hladnom , sjenovitom mjestu . Mist svakodnevno s vodom kako bi pot vlažna . U roku od tjedan ili dva ,pot će se na zelenkaste cast kao mahovine počinje rasti .

Kako koristiti šljunka kao malč

malč sloj pomaže suzbiti korov , dodaje vizualno ugodan pokrivanjem krajobraznih područja i pomaže u održavanju dosljedne vlazi i temperaturi razinu u tlu . Šljunak i ostali anorganski mineralni materijali napraviti low - održavanje malč sloj idealni

Více >