Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >> Content

Stijena vrt planiranje

kamenjare sufavorit za skupljači bilja . Oni pružaju prekrasan priliku da predstave male, nježno cvijeće , te suidealno rješenje za vrtlarstvo teškim mjestima , kao što su male vrt područjima . Izbor Site

Većina rock vrtove koristiti biljke koje je potrebno puno sunca i dobru drenažu . Kao rezultat toga ,idealno mjesto za tipične rock vrt je sunčano , a ima i crpe , pomalo pjeskovito tlo . Fleksibilnost u biljnih vrsta može napraviti druge web stranice izvedivo, kao što su one u djelomičnu sjenu .

Biljni odabir

sukulenti i alpske biljke čine tipične izbor za rock vrt . Sedums , sempervivums poput kokoši i piliće , te ZDRA česti su sukulenti . Alpine cvijeće su neke primulas , achilliums i allysas . Sve preferiraju suhe okruženja , su niske raste i činiti dobro u siromašnim tlima , što ih čini idealnim za rock vrtove . Odabir mješavinu cvjetnice i lišće biljaka stvara najprivlačnijih vrt .
Hardscaping Izbor

izbor stijena igra kao vitalnu ulogu u izgledu i učinkom rock vrt kao same stranice . Možete koristiti samo stijene koje su dostupne na licu mjesta , ili dovesti u dodatnim stijenama . Općenito ,miks različitih veličina omogućuje odvodnju , stvara zanimljivu teksturu i čini različite vrt konfiguracije moguće . Stijene može povezati s drugim hardscaping mogućnosti za dodatni interes i fleksibilnost dizajna . Pejzaž Drvena građa , na primjer , kao i fontane, namještaj ili biljke mogu biti dodan .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1016006110.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.