Pahuljica Obsidian informacije

Folklor sugerira da drago kamenje poput snježne pahulje opsidijana držite posebno značenje i utjelovi emocije i izraze . Prema trezvenosti Stonesa , pahuljica opsidijana utjelovljuje iskrenost i istinu , štiti nositelja od negativnih energija i daje uvid u sebi nose . Izgled

Pahuljica opsidijana dobiva svoj potpis ime iz sive kristale koji stvaraju na crnom kamenu . Ti sivi kristali formiraju u spotova koji nalikuju pahuljice snijega .
Formacija

Ovaj jedinstveni dragi kamen jemagmatske stijene koja tvori kada lava hladi brzo . Kada se to dogodi ,lava pretvara u crnog stakla . Sivo- bijele točke u dragi kamen dogoditi kadastaklo gubi zajedničke stakla svojstva sjaj i transparentnost .
Geografija

Zbog pahuljica opsidijan obrasci brzo hlađenja lave ,najbolje mjesto za pronalaženje dragi kamen je u područjima vulkanske aktivnosti , sadašnjosti ili u prošlosti . U Sjedinjenim Američkim Državama , primjerci snježne pahulje opsidijana često pojavljuju zajedno na Zapadnoj obali iu Black Rock pustinji u Utahu .

Kako Grupe Rocks u vrtu

Iako vam svibanj pronaći inspiraciju za rock vrt promatrajući prirodnu, sušno teren , to je često lakše prikupiti ideje gledajući druge kamenjare , koji će uglavnom biti bliže razini od vlastitog vrta . Umjetnički oko će također pomoći s rock plasman

Více >