# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >>

Texas vrt Stones

koristeći lokalne kamen u vrtovima i uređenje može proizvesti atraktivan rezultat . To također može biti više ekološki prijateljske , jerkamen ne moraju putovati daleko. Stone je teška , a shipping koristi značajne prirodne resurse . Državi Teksas sadrži niz različitih geoloških postavkama , i mnogo različitih vrsta kamena . Dodavanje rodni Texas kamen u vrtu ili krajolik mogao bitiprvi korak u stvaranju izgleda da se ne može dogoditi bilo gdje drugdje . Vapnenca

Texas ima veliko kamenac . Velik dio ovog poroznog kamena se koristi za proizvodnju cementa za izgradnju . Međutim , ovaj kamen je također dobro radi za puteve, vrtovima i vode značajke . Naglascima Selado preporučuje korištenje taj lokalni sedimentne stijene u vodu mogućnosti i vrtovima . Vapnenca dobro radi da bi bazeni , slapove i druge atraktivne značajke . Njegova sklonost nagrizati tijekom vremena daje uređen voda ima prirodan izgled koji je teže ostvariti s drugim vrstama kamena . Vapnenac je manje pogodno za vanjsku skulptura , kako izlaganje vodi sklon zamagliti detalje tijekom godina .
Cantera

Strogo gledano , Cantera se odnosi na bilo koji prirodni od kamena , za razliku od proizveden kamena . Izraz potječe od španjolske riječi koja znači kamenolom . Međutim , u Teksasu , Cantera kamen obično odnosi na jakom , porozna , lagana kamena formirana iz komprimiranog vulkanskog pepela . Cantera kamen dolazi u nekoliko boja, uključujući bijele i ružičaste , a to je malo vjerojatno da će pucati od širenja temperature . Cantera kamen ječest izbor u klupama , fontanama i skulpturama akcent . Njegova porozna priroda uzrokuje da zadrži vlagu i omogućuje da se relativno hladan na dodir , čak i na vrlo toplih dana .
Pješčenjaka

pješčenjaka je još uobičajena sedimentna stijena , formirana od naselili pijeska pod vodom . To mogu biti izrađene od grubog pijeska ili imaju iznimno fino žito . U Teksasu , ovaj kamen se naći uglavnom južno i istočno od glavnih pukotinama . Pješčenjaka također se nalazi u zapadnom Teksasu . Ovaj kamen je dostupan u nekoliko različitih boja , od blijedo crvenkaste , narančaste i ružičaste . Slomiti pješčenjaka dobro radi na stazama , akamen može biti izrađen za vrtne klupe i druge ukrasne svrhe . Za razliku od vapnenca , to ne napuštaju kalcija mrlje kao što nagriza .

Raži trava korijen Rast sustav

brza stopa rasta ljulja i njegove produžene vegetacije ga jednim od najčešće korištenih kul - sezona trava sorti širom svijeta . Dvije najčešće korištene vrste u Sjedinjenim Državama su Talijanskog ljulja , koji se također naziva godišnje ljulja i lj

Více >