Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >> Content

Pondless Fontana rock Planiranje instalacije Ideje

Fontana stijena koja ima vodu koja nestaje natrag u fontanu u strukturi , odnosno u nevidljivi podzemni bazena , može bitiizvrstan dodatak vašem krajolika . Možete uživati ​​u pogledu i zvuk vode , bez brige o održavanju otvoreno područje vodu čistom . Vrste

rock fontanom koja ne teče u ribnjak , imate dvije opcije : Možete naći izvor koji sadrži vodu u strukturi fontane . Ova opcija je dobra , ako ne želite gnjavažu instalacije . Druga mogućnost da je postao popularan je da se fontana kit gdje se činida voda nestaje u zemlju . Što se zapravo događa je daumivaonik vode skrivena pod krajobraznog kamenja . Voda teče preko kamenja , u skrivenom bazenu i pumpa natrag do isplivati ​​iz fontane ponovno . Kompleti poput ove pružaju puno mogućnosti za prilagodbu i integraciju s krajolikom .

Lokacije

idealno mjesto za pondless stijeni fontana jestan površine blizu vrt ili drugi vanjski prostor za sjedenje . Možete ga žele u mjestu gdje možete uživati ​​gledajući vodu i slušajući žamor zvuk je prskanje dolje . Ako je Vaš predloženi mjesto je u blizini vanjski utičnicu , koja je korisna . Ako ne , trebali biste instalirati novu poslovnicu ili najam električara da to učinite . Razmislite o tome što tip stijene ćete koristiti za pokrivanje bazena , te kako će oni prijeći na susjednom području travnjak ili vrt . Možda želite ruba područje s većim kamenjem ili uređenje proizvoda izrađenih posebno za oštrenje , ili samo mulch vrt oko njega .
Dodatni
Opcije

možda trebali razmisliti je rasvjeta , tako da je vaš fontana je vidljiviji noću . Neki izvori imaju rasvjetu izgrađen u samom izvoru . Ili možete kupiti rasvjetu napravljen za ribnjake i slapova koji se mogu instalirati na dnu fontane , sjaji se osvijetliti vodu pada . Druga mogućnost je rasvjeta napravljena za opće namjene prostora, čemu se može usmjerenih na fontani s mjesta dovoljno dalekoj zadržati rasvjete učvršćenje suho . Planirajte unaprijed za rasvjetu opciju koju želite i pobrinite se da imate električnih priključaka potrebnih
Instalacija

Imate dvije opcije za instalaciju : . Učiniti sami ili zaposliti izvođač to učiniti . Neke marke fontana i vodopada setove potvrditi svoje instalatere kako bi se osiguralo da su pravilno obučeni . Iliprodavatelja gdje kupiti materijal može biti u mogućnosti preporučiti nekoga . Prodavatelj može također imati knjigu ili DVD-a koji objašnjava u dubinu kako instalirati sustav , ako želite to učiniti sami .

Održavanja

Vode , kao što su pondless fontana su gotovo bez održavanja , ali postoje neke stvari koje trebate imati na umu . Voda ne ishlapi , pogotovo za vrijeme suše . Budući da vaš sliv je nevidljiva , morate provjeriti razinu vode povremeno . Premjestiti neke od stijena , ili samo zaliti malo vode preko stijena dok ne vidim dokaze preljeva . Ako je razina vode u bazenu padne prenisko, pumpa može izgoriti . Uklonite pumpu u zimi , ako živite u području gdje je temperatura spusti ispod nule . Uzmite ga unutar gdje se neće smrznuti i ponovno instalirati u proljeće .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1016006150.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.