Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >> Content

Ideje za uređenje vašeg dvorišta kamenjem

Landscaping dvorište koristeći kamenje ima niz prednosti . Osim štednje vode koja bi se inače koristi da bi se travnjak zeleni , uređenje okoliša s kamenjem vam daje slobodu da se stvori jedinstven izgled za vaše dvorište . Kad uređenje okoliša s kamenjem , važno je planirati unaprijed i račun za pojedine varijable , uključujući i veličini, teksturi i vrsti kamena koji koristite. Uređenje svoje dvorište kamenjem može bitipuno posla , ali to je definitivno vrijedi vaše vrijeme . Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da zajedno . Stone Namještaj

Izrada namještaja od kamena jesuper ideja za uređenje većih dvorištima i vrtovima . Iako nije uvijeknajudobniji , kameni namještaj može lako izdržati najtežim vremenskim i zahtijeva malo održavanja . Stone namještaj je također vizualno zapanjujuća i dodaje nezaboravan element bilo krajolika . Granit i mramor su idealni za kamenog namještaja , kao što su stolice i stolovi , iako druge vrste kamena raditi i za manje namještaja projekata diljem dvorištu , kao što su niske klupe ili stolice .

Gromače

kameni zid jerazličita uređenje elementa , a jedan na kojima možete temeljiti mnoge druge značajke uređenje . Na primjer , kameni zidovi rade dobro segregacijskih vrtove u različita dijela, dodajući razinu prirodnog organizacije u krajoliku . Niski zidovi i visoki zidovi može dobro funkcionirati , ovisno o vrsti krajolika imate na umu ; viši zidovi mogu se koristiti za zadržavanje neravne i nestabilne područja zemlje , dok su niski zidovi može služiti i kao klupa . Slate , krečnjak i druge rijeke kamenje rade dobro za izradu kamenih zidova .
Kameni putevi

Stone je jedan od najboljih materijala koji se koriste za putova , jer je to glatka , teška i izdržljivi . Bez obzira želite li koristiti kamenih ploča , tradicionalne putove ili prijelazna točka u krajoliku , od kamena stvara lako vidljiv i prohodni put koji nudi lijep kontrast na ostatak dvorištu . Vapnenac jeodličan izbor za korištenje na kamenoj stazi .

Kamene arbors i trellises

Izrada arbors ili trellises od kamena za biljke rasti protiv i popeti se na limenci punktirati svoj ​​kamen uređenje okoliša . Budući sjeništa i trellises nisu tradicionalno izrađene od kamena , nego drvo ili čelik , kameni verzije će isticati i postaviti svoj ​​krajolik apart .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1016006163.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.