# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >>

Kako odlučiti preseliti ili ne

Premještaj može imati veliki utjecaj na vaš život i otvoriti vas do bogatstvo mogućnosti . Bilo da se traži da se presele na drugo mjesto radi posla , ili jednostavno želite za štrajk na svoju i stvoriti novi život , preseljenje zahtijeva pažljivo planiranje . Kad su drugi , poput supružnika ili djece , uključeni su ,važnost donošenja ispravne odluke povećava eksponencijalno . Ovdje su neke točke za razmatranje o preseljenju koje će vam pomoći da napravite odluku da će biti od koristi svima koji su uključeni . Upute Screenshot
1

Procijenite svoje razloge preseljenja . Vagati prednosti i mane u odnosu na kretanje borave . Ako vaš potez je novac - based , imate li posao postrojilo se ili će vam biti na tržištu rada ? Ako vaš potez je odnos temelji na , kako je sigurno da su tiodnosi će nadživjeti potez ? Postoje i druge pogodnosti koje će preseljenje vrijedno , akoodnos završava ? Razmislite na vrijeme , što je dobro. Ako živite u klimi koja je toplo tijekom cijele godine , kreće u četiri sezone klime će utjecati na zdravlje , troškove prijevoza, troškove za odjeću , pa čak i emocionalnu dobrobit .
2

odrediti važnost i vrijednost od veze imate s trenutačnom položaju . Ako imate snažne obiteljske veze i oslanjaju se na stalnom kontaktu sa svojom obitelji i prijateljima , kako će to biti lako za vas pokupiti i ostaviti da iza ? Što je s vašim suprugom i svojom djecom ? Što će to napraviti preokret na njih i na svoj odnos s njima ?
3

Istraživanjemjesto ( grad ili država ) u kojoj ćete se preseliti . To je posebno važno ako ste u braku i imati djecu u školu . Vi ćete morati uzeti u obzir stope kriminala , obrazovnih sustava , sustav prijevoza, stambene opcije i kakva zajednica i resursa su dostupni u novoj lokaciji . Ako se kreće od grada do ruralnom području , ili obratno , što će također žele da se pripremite za neki kulturni šok .
4

Razmislite troškove života u novoj lokaciji . Hoće li napraviti dovoljno plaće da bi se pokrila razlika ako se presele iz ruralnom području na urbanom području, gdje stanovanje, hranu i ostale potrepštine može gotovo dvostruko u cijenu ? Premještanje iz grada u malom gradu ili ruralnom području može biti od koristi za one koji se počinju obitelji , suočiti rastućih dugova ili želite jednostavniji , ekonomičniji način življenja .
5

faktor u zdravstvenim razlozima. Ako imate bolest koja je pod utjecajem zraka i klime , odaberite mjesto koje će bitinajmanje teško i pružanje zdravstvene beneficije . Ako imate fizički hendikep , gdje je mobilnost jepitanje , što će se morati tražiti mjesta koja imaju najviše hendikep - dostupni sadržaji , resurse i prednosti . Malim gradovima i ruralnim područjima ne mogu imati sve značajke koje se oslanjaju na u svom svakodnevnom životu . Provjerite projekta Civic pristup i druge resurse dostupne na web stranici ADA ( vidi Resources ) će vam pomoći da odaberete mjesto najbolje odgovara vašim potrebama .
6

Razmislite sami . Iako drugi faktori su važni , ono što je najvažnije je što . Kako će to utjecati na vas preseljenje psihički , fizički i emocionalno ? Ako ste temeljito jadno pri pomisli da se kreće, možda ćete morati uzeti u obzir stvaranje promjene upravo tamo gdje ste umjesto toga . Jesu li doista motivirani za pokupiti i započeti novi život negdje drugdje ?

Dali Biljke i Životinje utjecati Rocks

? Vremenske utjecaje procesi razbiti stijene na manje komade i igraju važnu ulogu u formiranju tla . Atmosferskim prilikama posredovan biljaka , životinja i ostalih organizama zove biološka atmosferilije . Vrste Biološka atmosferilije je jedna od t

Více >