Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >> Content

Kako izgraditi River Rock zid

Rijeka stijene su izgradili slaganje stijene te ih osiguranje sa slojevima cement . Ako ste izgraditi jedan protiv padini , morate osigurati pristup za otjecanje vode umetanjem komada odvodne cijevi iza zida i back - punjenje s graška šljunka i tla . To može bitizadatak back- razbijanje , ali ako ste u dobroj formi , trebali biste biti u stanju izgraditi dugotrajan i lijepe rock zid . To je ono što vam je potrebno Screenshot Metal kolica Screenshot Cement mix
Spade
Lopata
lopaticom Screenshot Razina
2 odvodne cijevi
graška šljunka Screenshot tla
< br > Prikaži više uputa
1

odlučiti gdje želite staviti svoj ​​rock zid . Dig uski jarak s lopatom i lopata bi ravnu površinu za svoj zid . Postavite razinu na terenu i glatko ga koliko god je to moguće tako da je prvi sloj stijena će danas čvrsto na tlu .
2

Mix cementa u vašem kolica s lopatom .
< br >
3

Ispunite procjepa između rijeka stijena s mješovitom cementa . Rasipati miješanog cementa sa žlicom na dnu prvog reda stijena kao što je ležao svatko. Postavi svaki kamen , takonajravnijim strana stijena okrenuta prema gore . Lopaticom cement među stijenama da ih osigura kao što stavi svaki sloj .
4

Slant stijene prema padini , ako se zgrada protiv nagibu . Umetnite dvije odvodne cijevi na različitim razinama , punjenje oko njih s cementom , i back - ispuniti graška šljunka protiv padinu , a zatim dodajte tlo na kompaktne .
5

držati dodajući razinu sve do zidova jevisina vi to želite . Postavite najljepše izgleda stijene u najvidljivijih područja .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1016006176.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.