# >> Dom i vrt >  >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >>

Kako izgraditi River Rock zid

Rijeka stijene su izgradili slaganje stijene te ih osiguranje sa slojevima cement . Ako ste izgraditi jedan protiv padini , morate osigurati pristup za otjecanje vode umetanjem komada odvodne cijevi iza zida i back - punjenje s graška šljunka i tla . To može bitizadatak back- razbijanje , ali ako ste u dobroj formi , trebali biste biti u stanju izgraditi dugotrajan i lijepe rock zid . To je ono što vam je potrebno Screenshot Metal kolica Screenshot Cement mix
Spade
Lopata
lopaticom Screenshot Razina
2 odvodne cijevi
graška šljunka Screenshot tla

Prikaži više uputa
1

odlučiti gdje želite staviti svoj ​​rock zid . Dig uski jarak s lopatom i lopata bi ravnu površinu za svoj zid . Postavite razinu na terenu i glatko ga koliko god je to moguće tako da je prvi sloj stijena će danas čvrsto na tlu .
2

Mix cementa u vašem kolica s lopatom .


3

Ispunite procjepa između rijeka stijena s mješovitom cementa . Rasipati miješanog cementa sa žlicom na dnu prvog reda stijena kao što je ležao svatko. Postavi svaki kamen , takonajravnijim strana stijena okrenuta prema gore . Lopaticom cement među stijenama da ih osigura kao što stavi svaki sloj .
4

Slant stijene prema padini , ako se zgrada protiv nagibu . Umetnite dvije odvodne cijevi na različitim razinama , punjenje oko njih s cementom , i back - ispuniti graška šljunka protiv padinu , a zatim dodajte tlo na kompaktne .
5

držati dodajući razinu sve do zidova jevisina vi to želite . Postavite najljepše izgleda stijene u najvidljivijih područja .

Kako pejzaž s White Rock

punjenje u cvjetnom krevetu ili oko stepenice s bijelom kamenu posuđuje čist suvremeni izgled vaše krajolik . Možete naći vrećice malim bijelim stijenama u vašoj lokalnoj vrtu opskrbe namirnicama , ali budite svjesni da ste vjerojatno će trebati više

Více >