Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >> Content

Kako koristiti rock kolekciju Kao Yard Art

Postojisve veći interes za uređenje okoliša s stijenama : Dobra vijest za mnoge kolektora koji ispunjavaju svoje džepove ili ići na velike duljine za tegljenje omiljene gromada . Od rock vrt formacija , gdje su stijene različitih veličina i boja čine samu vrt i biljke su ispunjavali oko njih , na popularnoj umjetnosti rock balansiranje , u kojoj stijene ili kamenje se slažu u ponekad visokih aranžmana koji se pojavljuju kao nemoguće pothvate , trend je da imaju svoje favorite u umjetničkim načine . Upute Screenshot
1

Priuštite svom dvorištu kao vanjski galeriji stvaranjem različitih predmeta . Ograda off kvadrata vaše imovine i dobiti zauzet slaganje kamenja . Ove prirodne skulpture imaju gravitacije - defying žalbu , da li su oni stvorili s dva kamena ili 20 godina. Pronalaženje težište za svakog kamena može biti lukav , ali s praksom možete stvoriti vrt mistike i interesa .
2

Line vrtnu stazu uz svoju kolekciju . Bilo da ste izvučeni na srcoliki stijene ili kamena u nijansama crvene i sive , podstava nogostup čini vizualno atraktivna rock izjavu . Samo slijedite svoje vijugave rocka put do vrtnih vrata ili izvan šupe za praktičnu primjenu , ili stvoriti uzorak za vanjsku terasu ili meditacije svetišta .
3

Skupi velike stijene i kamenje i izgraditi kameni zid . Ovaj prastarih praksi je šarmantan način da pružaju prirodnu kulisu za cvijeće ili biljke . Ili odabrati nekoliko velikih ploča na lice kao klupama ili sjedi kamenja . Omiljeni stijena može se uskladiti sa značajkom vode za miran odstupnica .
4

Stvaranje firepit napravljen od kamena . Stolice i stolovi izrađeni od kamena i stijena i postavljene oko jame bi dobrodošao poziv na večere ili na prohladnih noći .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1016049079.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.