Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Stijena vrt >> Content

Kako napravitiCement Nogostup Pogledajte poput kamena ili opeke

To je nekoliko tehnika Koristio sam ono što vam treba
Portland cementa , ili mort Screenshot prahu Cement bojilo od nekoliko različitih nijansi , a boje
stijene , zastava kamena , šljunka i sl. ..
Prikazati više uputa
1

Akopločnik već je izlio i izliječen , čist je bruto krhotina s metlom , i vode crijeva . onda ga rezatimalo s solne kiseline , tako dacement ili mort će se držati . Ako jenovi projekt izgradnje ćete imatipuno više mogućnosti , kao što možete učiniti više tehnike kao što su izlijevanje Srpski Srpski 2

stare pločniku : . Nakon čišćenja , i pripremajući lopaticu za 1 " sloj žbuke na malom dijelu pločnika , i stavi oblutke , zastava kamenje , ili što god apartmana vaše fancy u mort . Uvjerite se da su materijali koje dodajete su dobro opere , i držeći ihmalo vlage pomaže s vezama u mort također . Pressagregata ( stijene i stvari ) u mort oko pola debljine komad agregata . možete dodati boje da se mort previše za stvarno lijep prirodan izgled . također možete koristiti besplatne boje poput zelene morta za bojanje i crvenkaste stijene itd. ... budite kreativni!
3

na staroj pločniku možete samo zaliti Portland cement s kolorant dodao , i ne gurati agregat već u njoj dolje ili lopaticom završiti za stare " oparen " izgled . To će biti vrlo grub , iako i nije tako izdržljiv kao gotov površine .
4

cigla pogled na stari beton . Pomiješati mort s crvenim i smeđim bojilo se simulirao boji cigle koje želite imati . A zatim se proširio oko inča debeli . Pokušati pokriti veliko područje , iako za još izgledu . Zatim postići mort sa žlicom u čak " talog linije " veličini i obliku "cigle " koju su simulacijom . Možete čak i mogao vratiti s uncolored ili sivoj boji maltera , a talog linije kako bi ga stvarno skinuti .
5

novogradnji, možete koristiti isti trik kao u 1. koraku . Samo gurnuti dekorativno agregat u mokrom cementu , i dodati svoje boje da se za cijelu skupinu za pločnik . To jenajbolji način da to učinite što jecijela ploča će biti vrlo ujednačene boje , a završiti .
6

izgradnju novih tvoj može kupiti teksture predloške , i stijena kalupe . Vi izlije beton u kalupe , a pritiskom na predloške u boji . predlošci čak nazivaju konkretne marke ponekad . Također možete izgraditi vlastiti kalupe i marke ! Korištenje metlu , ili drvenu dasku ili neku drugu ravnu stijenu , sve što možete zamisliti stvarno , možete staviti različite teksture na površini betona .
7

izgradnju novih ćete učinitiisto stvar kao u koraku 4 za opeke izgled . Postigao je mokro završiti , a dodavanjem boje da se za cijelu skupinu. Ova tehnika radi puno bolje u novom betonu , te je mnogo jači od minobacačke fasade .
8

misliti izvan okvira , i biti kreativan . Cement jenevjerojatno raznolik , i lako se nanosi mediji . Obično možete učiniti gotovo sve što možete smisliti . Sredstva za bojanje se mogu miješati , a odgovaraju na različitim bojama . Možete čak i posuti , četka , ili podnijeti zahtjev bojilo prahu izravno na vlažnu betona kako bi ga vrtjeli ili mramoriran izgled s različitim bojama . Možete koristiti gotovo ništa za ukrasne agregata . Kupiti knjige o konkretnoj radi, a kalup zgradu , a polude !


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1016049116.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.