Kako napravitirock vrt fontana

Jeste li oduvijek željeli fontana u svom otvorenom prostoru ? Izrada rock vrt fontana može biti jednostavnije nego što mislite . Fontana dodaje zanimljivo vizualno žarišna točka za bilo koji vrt , i dodaje element zvuka - curi voda ima poziva i miran zvuk koji vam mogu pomoći da se opustite . Slijedite ove upute kako biste dodali rock vrt fontana na svoj ​​otvoreni prostor . To je ono što vam je potrebno
Lopata
nagovarati
Vinyl ribnjak liner
srednje veličine ravne stijene
Mali ribnjak potopne pumpe Screenshot pumpe crijevo
Utility nož
prikazati više uputa
1

odrediti gdje želite izgraditi svoju fontanu . Fontana će se sastojati od ribnjaka i stijena . Fontana može biti stvoren nigdje , ali često izgledaju lijepo u kutovima ili ispred zidova , okružena zelenilom . Trebat će vam obližnju utičnicu za ribnjak pumpe .
2

iskopati rupu za svoj ​​ribnjak . Ribnjak može biti bilo koje veličine ili oblik koji može željeti , ali bi trebao biti oko 1 ½ - . Na 2 - noge duboko
3

suzdržavam tlo u jezeru rupu i tlo oko ribnjak gdje će se stavljanjem stijene . Time se osigurava da je tlo je čvrsta i neće riješiti , što može uzrokovati stijene pomak .
4

Položite vinil ribnjak liner u jezeru rupu . Glatka liner stan u dnu rupe , do stranama rupe , a stan na terenu izvan rupe . Stavite nekoliko stijena u rupu na rubovima kako bi se spriječilo brod od pomicanja .
5

Postavite ribnjak pumpu u jezeru rupu i cijevi za vodu na mjestu gdje želiteda protok vode tijekom stijene .
6

Odredite kako želite da se ribnjak pumpe električni kabel u utičnicu . Dobar način je da sakriti kabel kroz stijena , a zatim zakopati kabel koliko god je to moguće kako bi ga sakrili .
7

početi slaganje stijene u obliku područje na kojem će sevoda prikaže natrag u ribnjak . Možete slagati kamenje na bilo koji način vam se sviđa , a što je velika kao što želite . Podesite cijevi za vodu kao i ti ići tako da teče natrag u ribnjak kroz stijene . Budite oprezni da ne patiti off cijevi sa stijena .
8

Izrežite ribnjak liner , tako da je nekoliko centimetara brod ostaje na tlu na vrhu ribnjak .
9

Mjesto ravne stijene oko ruba jezera prikriti vrh ribnjak liner . Preklapaju rub ribnjaka oko 1 inča za skrivanje ruba .
10

Napunite ribnjak s vodom i uključite u ribnjak pumpe . Podesite cijev vode , ako je potrebno , kako bi se postigla željeni izgled .

Kako koristiti trkaća Rocks

Red trkaća stijene su slomiti , ukrasne stijene koje možete kupiti u rasutom stanju iz online dobavljača ili lokalnom dom građevinske opskrbe namirnicama . Koristite crvenu trkaća stijenu u krajoliku dočarati prirodnu, zemljani osjećaj - ili , ako st

Více >