Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Rose Garden >> Content

Što možete učiniti da biste dobili Lijepe ruže

? Roses sufasciniranost vrtlara , pjesnika i ljubitelja stoljećima , a to je malo čudo . Uzgoj u mnoštvo nijansi i emitirajući zabavan miris , oni su mirisne i prekrasno cvijeće . Vrtlari mogu rasti raskošnih ruža u vlastitom dvorištu , maženje svoje cvijeće s gnojiva i vode dok gledate iz za bolesti i štetnika . Oploditi s kavom Razlozi
mljevene kave će dati ruže dozu dušika .

Roses napredovati u tlu koji sadrži odgovarajuće hranjive tvari , što je rezultiralo velikim, prekrasnim cvjetovima . Da bi se izbjeglo kemijsko - natovaren gnojiva , posipajte svježe kave oko baze ruže dati im poticaj za prijeko potreban dušik . Kave također privući crva, koji će provjetriti , ocijedite i popustiti tla , stvaranje optimalnih uvjeta za ruže . Pitajte oko na lokalnim kafićima za starim temeljima , kao i mnoge trgovine ih dati besplatno .
Izaberite idealno mjesto
Ruže je potrebno puno sunca , pa nemojte ih posaditi u sjeni .

Čakposvećen vrtlar ne može rasti lijepe ruže bez pravih uvjeta , pa švrljati vrt za najbolje mjesto za posaditi prije nego branje gore lopatu . Ruže zahtijevaju šest sati dnevnog svjetla , idealno uz malo sunca , da raste kako treba, tako da se izbjegne osjenčana područja i osigurati tlo dobro je iscrpljen . Također , istraživanja porastao sorti kako bi vidjeli koje su najbolje za svoje lokalne klime te odabrali pasminu rasti u skladu s tim .
Vode duboko
vode ruže s vrtom crijevo , s ciljem za korijenima .

Ruže su žedne biljke i zahtijevaju puno vode rasti velik i lijep . Međutim , vrtlari moraju pobrinuti da vode svoje ruže na pravi način kako bi se biljke u potpunosti koristi od dozom H2O . Uzmi klimu u obzir kada zalijevanje , kao ruže koje rastu u toplim mjestima će trebati više vode nego one u kišnim mjesta . Voda duboko jednom ili dva puta tjedno , s ciljem crijevo za polijevanje izravno u podnožju grm ruža prodrijeti u razloge i dati korijeni adekvatnu hidrataciju .
Zaštitite ruže od štetnika i bolesti

spriječiti širenje bolesti obrezivanje grmova ruža .

Mnogi štetnika i bolesti može uništiti ruže , pa vrtlari morati poduzeti dodatne njege kako bi bili sigurni da njihova postrojenja su sigurna . Da osloboditi ruže pauk grinja i lisne uši , sprej s sapunici . U slučaju crne točke ,gljiva koja se pojavljuje u obliku tamnih mrlja , orezati i raspolagati pogođene lišće da se zaustavi bolest i učiniti isto za cankers .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/rose-garden/1016006237.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.