Kako planirati krug cvijet krevet Korištenje ruže

Roses su lijepe i svestran u vrtu kuće , a cvatu u široku lepezu boja i uzoraka . Kao veliki , uspješan grmlje , ruže su popularni u strukturiranim , ukrasne vrtove , a često sudjeluje u oblika kreveta . Zasaditi vlastiti dekorativni vrt ruža , izraditi plan prvo , kako bi bili sigurni da možete dati svaki grm ono što treba da rastu i cvatu . Biljni ruže u određenom shemu boja za sofisticiranost , ili miješati stvari s kombinacijom boja i veličina , ali imajte ruže na jakom suncu i hranjivih temeljima . To je ono što vam je potrebno
Quick crpe tlo
organsku komposta
Lopata
gnojiva Screenshot vrtlarskim škarama
Trellis
Prikazati više uputa Screenshot
1

Pripremi svoju kružnu cvijet krevet u odnosu na razmak . Akokrevet jekružna staza široka manje od 3 metra , biljni ruže u redu da im daju prostor . Akokrevet jeokruglog oblika s više prostora u sredini , biljnih nekoliko redova ruža , svaki s razmakom od 2-3 metara .
2

orezati daleko bilo visok lišće koje se sjenovito cvijet krevet , kao ruže zahtijevaju šest do osam sati puni sunca svaki dan . Izbjegavajte područja u krevetu koji primaju jutarnji hlad , jer to može uzrokovati plijesan na ruže lišća . Iskopaju top 2 noge kreveta i pretvoriti mješavinu pola brzo crpe tlo i pola organski kompost u tlo . Završiti s kombinacijom trećine prirodnog tla , 1/3 za brzu otočnu zemlju i trećina organske komposta da daju ruža dosta prehrani . Dodaj ruža specifične gnojiva prije sadnje .
3

Plant ruže koje odgovaraju jedni druge po veličini, naviku rasta i cvatu boje za ravnu, sofisticirani krevet . Odaberite crvene , ružičaste , bijele , ljubičaste ili narančaste kultivara sličnim veličinama za ovaj izgled . Ako želite više kreativne izgled , odaberite različitim bojama, oblicima i veličinama . Dodaj ruža penjačica dati svoj kružni krevet više dimenzija , ali budite sigurni da vam bilo povijuše rešetka ili sjenica za podršku .

Rose Biljke i Hrđa gljiva

Rose biljke suponos i radost mnogih pohlepan vrtlara . Među mnogim stvarima koje mogu ukrasti njihova ljepota je bolest hrđe , od gljivica Phragmidium . Identifikacija Rust gljiva je svijetle crvenkasto - smeđe do svijetlo narančaste boje . To jepu

Více >