Žuti grm ruža sorti

najromantičniji od svih cvijeća ,ruža je zarobljen u srce i maštu za uzraste . Uzgaja još od 18. stoljeća ,žuta ruža simbolizira prijateljstvo i odanost . Ostajemiljenik znalaca i novajlija vinogradara za njegovim nijansama boja , veličina i mirisa , kao i rastući lakoćom . Poznat po svojim zlatnim ljepote ,žute ruže komplimente svaku prigodu , od diplome na vjenčanju na živahno pick-me - up buket . Zlatni Proslava

" Zlatni Celebration " zapanjujući ruža , nudi sunce - žuta , velikih cvjetova s 75 latica na dugim stabljikama i nekoliko trnja . Sa svojim teškim aromu ,miris iz jedne ruže može ispuniti sobu . Zdrava i otporna na bolesti , gotovo ništa ne zaustavlja "Zlatni slavlje " raste na 8 metara visok , kada sazriju, iakonormalne veličine je 5 metara visok od 4 noge širok. Njega je potrebno da sprej za crne mrlje koje mogu discolor cvijeće .
Eclipse

" Eclipse " Rose je duboko, zlatno - žute boje u svom središtu , a vanjski latice nestati do svijetlo žute . Cvjeta imaju pupoljke koji se otvaraju u 28 latica . To je jedan od najlakših hibridnih čaj ruža rasti . Bush je srdačna i relativno otporna na bolesti . Malo obrezivanje je potrebno na cvjeta koji rastu u grozdovima . Savršeno za rezano cvijeće s blagim mirisom , što raste u toplim vlažnim područjima s blagim zimama .
Golden Wing

" Zlatni Wing " Bush ima velike pojedinačne cvijeće i zakrivljene latice . Naraste do 8 metara visok i širok 6 metara . U 5 - latica cvjeta napraviti veliki središnji s bogatim mirisom . " Zlatni Wing " Ruža jedobra kcer da je otporna na bolesti kada se prska . Jednom uspostavljena , što može potrajati i do 2 godine , to dobro u lošem tlu iu kontejnerima .
Agnes

" Agnes " jeegzotični ruža koja podsjeća na pauka ; to otvara puno s dvostrukim cvjeta i jake , meda mirisa . Gruba gusta lišće daje neobičan izgled . Bush treba prostora za rast svojim potencijalnim , obično 6 metara za 5 metara . Ovaj snažan bush je praktički bolesti i insekata besplatno i hlad tolerantni . Jaka Repetitor u većini klime i tla , raste uspravno i ravno kad zrela .
Butterfly

Apsolutno šarmantni jenajbolji način da se opiše ružu koja izgleda kao leptir s pet mekim laticama . " Leptir " ruža cvjeta su blijedo žute i blijede da bijelo na rubovima . Fluffy i osjetljiva s malim trnja , " Leptir " nema mirisa , pa jedobar izbor za one koji vole miris bez ruža . Raste nisko na zemlju , ali se širi . " Leptir " ruža je pogodna za sadnju u drugom ruže , kao pokrovnost ili kao granicu.
Molineux

" Molineux " jeizuzetna porastao za kontejnere , što ga čini idealnim za stan i balkon vrtovima . Cvjeta doći do 30 latice , otvoreni gotovo ravna s jakim okusom. Raste na 3 metra od jedne do dvije sezone . Val nakon vala meke , maslac - žuta cvjeta će razveseliti bilo kuće iz godine u godinu .

Kako trenirati za penjanje Rose

kupio si penjanje ruže , jer znate kako je lijepo izgledaju . Dobivate grm ruža kućnu biljku to , hraniti ga i vodu , ali da raste divlje svugdje osim tamo gdje je želite ! Vidjeli ste lijepih ruža penjačica ide do zida, ili na rešetkama i pitao kako

Více >