Rose Biljke i Hrđa gljiva

Rose biljke suponos i radost mnogih pohlepan vrtlara . Među mnogim stvarima koje mogu ukrasti njihova ljepota je bolest hrđe , od gljivica Phragmidium . Identifikacija

Rust gljiva je svijetle crvenkasto - smeđe do svijetlo narančaste boje . To jepuderasti tvar koja se stvara u spotova i izgleda pomalo poput bradavice na ruža biljka .
Mjesto

Hrđa gljiva spore početi napada porastao biljke na donjoj strani lišća i na stabljikama . Međutim , ako se ne liječe gljivice brzo , to može širiti na gornjem dijelu lišća , a možda čak i pokriti biljku .
Efekti

Ako se ne liječi ,gljivice hrđe na ružama biljke će se pretvoriti tamno smeđe pa čak i crne . Gljivica će ubiti lišće biljke , nanoseći im da hoćeš i otpasti .
Sezona

Rust gljiva može rasti samo kad je temperatura ispod 85 stupnjeva F , obično u proljeće ili vlažnom klimom .
Geografija

Rust gljiva na ruže biljaka javlja najčešće u Pacific Coast regiji . Područja u SAD-u koji imaju vrućim ljetima i hladnim zimama često ne vide ovo stanje .
Liječenje

Odrežite pogođenim područjima odmah i bacite ih u smeće ( nemojte ih kompost ) . Orezati biljku u rano proljeće, prije nego što novi pupoljci cvatu i primijeniti sumpora i vapna sumpora ili oksikarboksin kemijske ga držati pod kontrolom . Izbjegavajte pretjerano oplodnje biljke .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Kako Trim Standardna hortenzija ruža grm Trees

ruže i hortenzije su cvatnje , višegodišnjih biljaka koje , ako se pravilno zbrinuti, donijet će upadljiv , šarene cvjeta u svoj vrt iz godine u godinu . Mnogi ruže i hortenzije može narasti do velike, stabla kao veličinama . Veliki ruže i hortenzije

Více >