# >> Dom i vrt > >> Garden & Lawn >> tlo >>

Kako prokopati Frozen Dirt

smrznutom terenu jeapsolutni medvjed za prokopati , kao i svatko tko je morao proći kroz iskustvo će vam reći . Lopata će vam nikakva pokušava probiti sloj mraza , pa čak i pick - a to će raditi - bit će vrlo malo fizički napor da ga se u mekše prljavštine . Postoji nekoliko Umjesto možete pokušati , međutim , da biposao lakšim . Upute Screenshot
1

Izgradite malu žeravicu preko područja koje želite iskopati . Pružanje nema opasnosti od požara u blizini,vatra jeučinkovit način da omekšaju , pa čak rastopiti sloj mraza i odmrzne prljavštinu ispod . To će potrajati neko vrijeme , međutim , i morate gledati vatru blisko .
2

Prokuhati nekoliko litara vode na vašem štednjaku i odmah ulijte vruću tekućinu na tlo . Ponovite to nekoliko puta tijekom jednog ili dva sata da se temeljito zasititi smrznuto tlo s toplom vodom . To će se rastopiti kroz sloj mraza i napravitiprljavštine lakše kopati .
3

Koristite pokupiti kopati kroz tlo nakon što je omekšala dovoljno da bi napredak . Zemlja će postati toplija i manje čvrsta s početkom oko četiri inča ispod sloja mraz , na kojem trenutkulopata može postati izvedivo .

Da li ubiti sterilizaciju tla mikroorganizmi

? Postoje dobri i štetnih mikroorganizama , i sterilizaciju tla ih sve ubija . Ali zato vrtlari često koriste termine pasterizirano i sterilizirati naizmjenično , koja vrsta tla je najbolje za vaše stanje može biti zbunjujuće . Važno je razumjeti

Více >