Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> tlo >> Content

Kako Plant Gdje Salt & Lime su prisutni

povrća , voća i cvjetni vrt može izgledati jednostavno, kada punom cvatu ili plodnih vlada , ali oni uzeti značajan dio posla za uspjeh . Uvijek morate početi s uravnoteženim , hranjiv temelj , a nude brzu crpe , izgubiti tlo . Koncentracije slano tlo ili visoka lipa proizvode lužnate uvjete koji uništavaju mnoge biljke . Ako imate soli i vapna u svom tlu , a želite da biljka kiseline voli povrće, voće i cvijeće , izgraditi zemlju sa zdravim izmjenama i zamjena zemljišta za sigurnije , zdravije temelje. To je ono što vam je potrebno
željezničkih veza
lopatu Screenshot Vrt vilica
Kartonske kutije /Krajolik tkanina
organsku komposta
Vrt ilovača
gnojiva
Prikazati više uputa
1

Odaberite vrt mjesto . Većina biljaka vole mjesta s puno sunca cijeli dan i dovoljno cirkulaciju zraka . Odaberite ravna površina i staviti na stranu željenu količinu prostora za svoj novi vrt krevet .
2

iskopati granice svog vrta za izgradnju podnožja za potporni zid . Dig 2 - inčni - duboke rovove , dovoljno širok da se držite željezničke veze . Položite željezničku povezanost u rovovima izgraditi zid za svoj podignuta vrtu . Položite jedan sloj željezničkih veza za male cvjetne i povrtnjaci, a dva sloja željezničkih veza za veće grmova poput borovnice, azaleja i hortenzije .
3

Pull korov i kamenje iz vrta proizvoditi ravnu, korova površine , ležala kartonske kutije ili krajolik tkaninu preko prirodnog tla da bi novi kukolj od odrastanja , i odvojiti slano tlo iz zdrave nove temelje .
4

Pomiješajte organski kompost i vrt ilovača ili komercijalni vrtnu zemlju u jednakim dijelovima za zdrav sadni zaklade ; ovu smjesu daje biljkama bogat , blago kiseli prehrana, dugoročnu podršku, zadržava vlagu i slobodi raste temelj, a prikladna je za većinu cvijeća i povrća .
5

Napunite vrt s novim sadnog tlu do na vrh željezničkih veza . Pomiješajte 13-13-13 zrnati gnojivo u top 4 inča tlu , po proizvođaču smjerovima , kako bi se biljke više prehrana . Dodaj starter gnojivo na sadnje potaknuti brzi razvoj korijena .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/soil/1016049438.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.