Zašto se Rotkvica Wilt Poslije sam ga podigao ?

Rotkvice suizvrstan dodatak raznim jelima , kao što su salate , ali nakon što su pokupili oni imaju tendenciju da hoćeš brzo . Uvenuo rotkvica gubi i vizualnu privlačnost i okus . Kako bi se osiguralo da vaše rotkvice ne uvenuti nakon što ste ih pokupiti , prakse oprez, kao što ih držite u hladnoj vodi . Izbor

Počnite s freshest , najčišćih rotkvice kako bi se osiguralo da oni imaju dug životni vijek . Provjerite da suodgovarajuća boja ipristojne veličine . Izbjegavajte rotkvice koje su prljave , off - u boji ili oštećeni od strane kukaca ili bolesti . U rotkvice treba biti čvrsta i privlačan oku , kao unakaziti bi moglo značiti darotkvica je stara ili će uvenuti brže nego što svježiji rotkvica . Potražite ujednačena boja , oblika i tekstura .
Vrijeme

duže zadržati rotkvica, to je veća njegova sklonost da hoćeš . Za maksimalnu žalbe , jesti rotkvice što je prije moguće nakon što ga pokupiti . Ostavljanje rotkvica za nekoliko dana - čak i ako se čuva u hladnjaku - može uzrokovatirotkvica da hoćeš . Svježe ubrano rotkvice su jasnije i imati bolji okus od starije rotkvice .
Storage

Držite rotkvice u perforirane vrećice u ladici jasnije vašeg hladnjak . To pomaže u sprečavanju venuća . Trim lišće izvan rotkvica , kao i oni mogu uključiti ljigav i neumoljiv brzo . Nakon pranja rotkvice , režući ih i stavljali ih u hladnoj vodi također pomaže odgode venuća . Spremite rotkvice u hladnoj vodi dok su oni potrebni .
Koristite

Kada su potrebne rotkvice , ocijedite ih od hladne vode ili ih ukloniti iz oštrije . Pat su rotkvice osušite čistom krpom ili papirnatim ručnikom . Narežite ih i dodajte ih u svoj salata ili druge posude . Koristite oštar nož za rezanje rotkvice čisto . Jedite jelo što je prije moguće nakon što se priprema .

Popis Voće Vinež

Uzgoj voća na vinove loze ima nekoliko prednosti . Vines može rasti u područjima koja imaju ograničene horizontalne prostor , osigurati estetskih i rasti u uređenom dvorištu ili u kontejnerima . Vina se pentrati visoke ili niske , ovisno o svojim nav

Více >