Dehidriram Tomatoes Od oboljelih biljaka

rajcice potlačeni od strane određenih bolesti još uvijek može proizvesti sigurne, jestive rajčice . Možete dehidrirati rajčice za uporabu u nastavku godine , ali se mora sušiti i spremiti ih ispravno . Dehidrirana rajčice , čak se može rehidratizuje i koristi u kuhanju , uključujući juhe i variva , i do godinu dana nakon dehidracije . Jeste Oboljele Rajčice sigurna za jesti ?

Prije dehidracija rajčice iz bolesnog postrojenja , istraživanje učinak Bolest je o sigurnosti hrane . Većina bolesti ne utječe na samu voća , arajčice je sigurno konzumirati . Ne, međutim , osim sjemena za sjetvu ; oni mogu nositi bolesti , što je rezultiralo u drugoj generaciji oboljelih biljaka rajčice .

dehidratacijskim Rajčice

u nekim dijelovima svijeta , rajčice se suše ili dehidrirana u sunca. Međutim , u mnogim dijelovima SAD-a , Sun - sušenje rajčica nije uvijek moguće . Dehidriram rajčice može bitilukav proces . Za suho rajčice kod kuće , možete koristiti pećnicu zagrijanu na 140 stupnjeva celzijusa . Izrežite rajčice na kriške ili klinovima i izvadite sjemenke . Zatim stavite rajčice na gaza koji se održava u mjestu pomoću igle i ostavite vrata pećnice otvorena najmanje 4 inča . Fan treba istaknuti u pećnicu kako bi pomogao u cirkulaciji zraka , što rezultira u više čak sušenje .
Identificiranje pravilno sušene rajčice

Nema specifičnog vrijeme za sušenje vec tehnika za prepoznavanje kad je rajčica su pravilno sušene . U dehidrirani rajčice treba biti tamno crvene boje . Na dodir , oni će se osjećati kao suhe kože . Oni ne bi trebalo biti teško ili krhki , niti smiju biti vlažan ili ljepljiva . Ne rajčica pulpa treba držati prste kada je rajčica se dotaknu .


Najbolje Rajčica za sušenje

Pojedine vrste rajčice su bolje za sušenje od drugih . Rajčica vrste koje imaju puno vode ili gela između sjemena se ne preporučuje za sušenje . Umjesto toga , koristite rajčice poput romskih rajčice , kruške , šljive rajčica rajčice ili talijanskih rajčica , jer imaju više mesa od rajčice i manje vode ili gel između sjemena .


Alternativne metode za Dehidriram Rajčica

Osim sunca sušenja i peći sušenja , postoje alternativni načini da se osuši rajčice . Dehydrator , što jeelektrični aparat , može dehidrirati voće . Dehidratori mogu biti skuplji , ali su opremljeni ventilatorom i sposobne su za održavanje niske, čak i temperaturu . Kada koristite dehydrator , budite sigurni da slijedite upute proizvođača .
Skladištenje i redehidracijsku

možete lako pohraniti dehidriranu rajčice pomoću plastične vrećice ili zrak nepropusne posude . Kada spremanje u plastične vrećice , uklonite sav zrak . Možete pohraniti dehidriranu rajčice na sobnoj temperaturi, u tamnom , hladnom kabineta za približno godinu dana . Koristite zamrzivač pohraniti rajčice već više od godinu dana . Rehidriranje rajčice jednostavno ih namakanje u vodu , vino , sok od povrća ili druge tekućine kao što je propisano u receptu . Jedan do dva sata je sve što je potrebno kako bi rehidriranje rajčice , ali paradajz natopljene preko noći ili za više od dva sata treba biti u hladnjaku .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Kako rastu krastavci za djecu

Sadnja vrt sa svojom djecom pomaže im da nauče kako biljke rastu i potiče ih da jedu svoje povrće . Krastavci su jedan od najboljih povrća za djecu do biljke , jer oni rastu brzo i zahtijevaju vrlo malo održavanja , što ih čini idealnim za male gardn

Více >