Povrće koja može reproducirati na vlastitom

Uzgoj povrća vam pruža svježeg voća i povrća , a može smanjiti stres , a smanjuje troškove trgovine . Da bi umanjili rad uključeni u vrtu povrća , pokušajte sadnju neke vrste koje se mogu reproducirati na vlastitu . Šparoge

Šparoga jeproljetni povrća s izdancima koji se bere za kulinarske svrhe dok je još nezrelo . Šparoga koplja naišlo na stolovima raste iz krune koja ih proizvodi za šest-sedamtjedan u godini . Šparoge se obično ne bere za prve tri godine svog sadnju . Kada je ostala sama u tom periodu i dopustio da se razvije jak korijenski sustav , to će se nastaviti reprodukciju na vlastitu za koliko 15 godina .

Rabarbara Srpski Srpski

rabarbara, koja raste u hladnim klimama , poznato je da izdrži zime i oduprijeti suše . To jevišegodišnja biljka s kulturom koja raste iz krošanja rizoma i pupoljaka . To se prvi put pojavljuje u proljeće , nudeći peteljkama za potrošnju . Lišće i korijeni se mogu koristiti u medicinske svrhe , ali ostavlja sadrže velike količine oksalne kiseline , koja je otrovna za ljude . Peteljkama, često se koristi u pite i ostale slastice .
Artičoka

Artičoka , vrlo česta u Europi , raste divlje u južnim regijama . U Sjedinjenim Američkim Državama , to smatra gurmanske proizvode i uglavnom uzgaja u Kaliforniji . Uređaj se sastoji od dugih i trnovit lišća ; proizlazi da raste oko metar od tla ; i veliki bijeli i ljubičasto cvijeće ,baza koja kada nezreli sastoji se od vage i srcem koje završavaju na stolovima .
loboda

Drugi Hardy višegodišnji , kiseljak nudi Tang i polet za salate sa svojim dugim i sočne lišća . To ima okus koji je srodan limuna i obično dodaju u juhama . Listovi također ide dobro s ribljim specijalitetima . Kada kultiviranje kiseljak , preporuča se redovito orezati cvjetnih vrhova . Na taj način osigurava više nadmetanje lišće .

Softver za sadnju povrtnjaci

povrća sadnju softver može vam pomoći u stvaranju bujni vrt i dati vam pri ruci informacije o tome kada se sadi povrće , kako bi se osiguralo da rastu ispravno . Određeni programi također omogućiti da pratite rast biljaka i izlaz povrća . Vrste Naj

Více >