Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> povrtnjak >> Content

Kada biljka Povrće strane Mjeseca

?Moon čini kompletan ciklus svakih 28 - 29 dana , krećući se kroz svih 12 astroloških znakova . Za to vrijeme ona je također voskovi i slabi , od novi u cijelosti i natrag . Neki ljudi zakune tempirao svoj ​​sadnju ovom ciklusu , dok drugi ismijavati . Pokušavajući to jejedini način da saznate za sebe . Postrojenja neke sjemenke po preporučenim vremenima i nekim sjemenkama na vrijeme da se ne bi trebalo raditi i tražiti bilo razlike . Moon Prijavite Vrtlarstvo Osnove

kao mjesec voskova ,energija biljka ide van , u listovima , voća i cvijeća . Ovaj jeput rasta i širenja . Kao što gasne,energija se kreće prema dolje , u korijenu , prema stalnim dijelovima biljke . KaoMjesec kreće kroz astroloških znakova , svatko dodaje određeni okus na dva ili tri dana da je dominantna . Iako je donekle složen , ovaj sustav omogućuje vrtlari koristiti prirodne ritmove prirode kako bi se poboljšala svoje žetve .
Tijekom waxing Mjesec

svaka biljka koja treba proizvedu iznad tla , kao što su zelena salata, brokula , rajčica i grah , najbolje se sadi tijekom depilacije mjesec . To je takođerdobro vrijeme za oplodnju i patiti ili orezati povećati rast .

Ako želite fino ugađanje vaš sadnju , koristiti u prvom tromjesečju za sadnju ništa koji proizvodi sjeme izvan dijela koji jedu, kao što su zelena salata i brokula . Rajčice , grah i dinje su sve povrće koje proizvode sjeme unutar voća i najbolje se sadi u drugom tromjesečju .
Danima pražnjenja punog mjeseca

All korjenasto povrće najbolje zasađena tijekom trećeg tromjesečja mjeseca , uključujući i rotkvice , mrkve , krumpira i repe . Slabi moon je takođerdobro vrijeme za presaditi trajnice i bijenalima zbog povećane energije do korijena . Četvrta četvrtina ne smatra da je to dobar put za sadnju , ali skidanja obloge , usitnjavanje i priprema kreveti su sve odgovarajuće .


Astroloških znakova i sadnog

možete koristiti faze mjeseca za sadnju smjernice , ali za najbolje rezultate ćete morati obratiti pozornost na astrološki znak koji je dominantan u to vrijeme . Svaki vrši utjecaj za dva do tri dana, a , iako ste svibanj naći ograničenja zatvaranje, što na kraju može ih doživjeti kao pomagala za fokusiranje na posao .

Znakovi su podijeljeni u zrak , vatra , voda i zemlja elemenata , po tri . Zračni znakovi , Blizanci , Vaga i Vodenjak , uglavnom nisu dobre za sadnju , iako Vaga jeiznimka , što je jedan od najboljih za cvijeće i bilje

Zemaljski znakovi - . Bik , Djevica i Jarac su plodne i izvrstan je za sijanje povrća , posebno korijen usjeva . Vodeni znakovi - Rak, Škorpion i Ribe - također su dobre za sadnju . No, vatra znakovi - Ovan , Lav i Strijelac - najbolje koristiti za plijevljenje i berbu

.
od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/vegetable-garden/1016050543.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.