Softver za sadnju povrtnjaci

povrća sadnju softver može vam pomoći u stvaranju bujni vrt i dati vam pri ruci informacije o tome kada se sadi povrće , kako bi se osiguralo da rastu ispravno . Određeni programi također omogućiti da pratite rast biljaka i izlaz povrća . Vrste

Najnoviji softver posebno dizajniran za povrtnjak planiranje je dostupan na internetu ili kao online preuzimanje , što je od travnja 2011 . Dvije vrste sadnog povrća softvera uključuju Plangarden i GrowVeg.com Garden Planner .

Funkcija

Plangarden softver omogućuje da se označi svoj ​​povrtnjak s drag -and-drop funkcionalnost , a također pruža informacije o datumima mraz . Plangarden vam omogućuje da pratite koliko dobro vaše povrće , omogućujući vam udvostručiti uspješno rastu iduće godine . GrowVeg.com Garden Planner ima red proreda mjerenja , procijenjena puta berbe i optimalnih oplodnje rasporedi . Ovaj softver također nudi informacije o plodoredu i na sadnju različitih povrće u skupinama .
Cijena

Možete pokušati Plangarden besplatno 45 dana i kupiti jedan -godišnje pretplate za 20 dolara , što je od travnja 2011 . GrowVeg.com nudi besplatnu 30 - dnevno probno razdoblje za vrt planer softver , a možete kupiti pristup za jednu godinu za 25 dolara, što je od travnja 2011 .


Koristi za ratno krumpira

porijeklom iz Azije , Afrike i tropske sjeverne Australije ,zrak krumpira ( Dioscorea jama ) --- također poznat kao zraka jam, jam gorke i bezobrazan jam --- je prvi put vidio u SAD-u 1777 u Alabami . Sada se nalazi u Floridi , Louisiani , Mississipp

Více >