Kako izgraditi Kocka Otomanskog namještaja za sjedenje

Cube Turci su idealni za sjedenje za svakodnevnu uporabu ili posebne prigode zbog svoje kompaktnosti , što ih čini lako kretati i pohraniti . Stolica također može služiti i kao oslonac za noge ili stoliću kao akcent komadu . Stvaranje vlastite Otomanskog omogućuje prilagodbu poklopac za šperploča bazu s različitim tkanina izbora i uzoraka nadopuniti dekor bilo sobi . Domaći kocke može biti završen s ukrasnim granice kako bi se poboljšala izgled . To je ono što vam je potrebno
2 - inčni po 4 - inčni klinac
Mjerna vrpca
ruku ili električna pila Screenshot, brusnim papirom Screenshot 5 šperploča ploče , 17 inča trgu
Snaga drill
1 1/2 inča paluba vijci
odvijač
2 - inčni debeli presvlake pjenu
sprej ljepilo
udaranje
tkanine Screenshot sortirano pištolj Screenshot Hot ljepilo pištolj
Trim
Screenshot Prikaži više uputa
bAZE
1

Položite 2 inča po 4 - inčni ( 2x4 ) klinac na ravnu površinu i izmjeri četiri 17 - inčni duljine . Izrežite klinac na četiri jednaka dijela , rukom ili električna pila . Utrljajte krajeve rezati komade s brusnim papirom kako bi izgladio sve grube mjesta . To su noge podrške za unutrašnjost otoman .
2

Mjesto jedan od 17 - inčni četvornih šperploča zajednice na ravnu radni prostor . Izmjerite i označite off svaka 4 četvrtine inča na lijevoj strani ploče , dva inča od ruba .
3

Izbušite rupu na svakom od četiri maraka smalim malo na električnu bušilicu . To će spriječiti drvo iz pljuju kad zajebeš zajednice zajedno . Ponovite obilježavanje i proces bušenja s ostale tri šperploča zajednice .
4

Line jednu od 2x4s se protiv lijeve strane ruba šperploče . Zajebi palube vijak 1 1/2 inča u svakoj od rupa . Ponovite postupak s ostala tri šperploča zajednice .
5

Postavite dva od iverice odbora zajedno pod kutom od 90 stupnjeva na uglu sa samo jedan od 2x4 podupire iznutra. Držite ih na mjestu ; možda trebati dodatni set ruke .
6

Screw tri ili četiri vijka dolje ruba i na 2x4 priključiti ih . Ponovite postupak s preostalim daskama dok imate kocku bez vrha .
7

Neka zadnji šperploča ploču na vrhu kocke i da se postroje rubove . . Pričvrstite vrh u bazu na sve četiri strane vijak dolje u 2x4 podržava
Cover Izgradnja

8

Izrežite 2 - inčni presvlake pjenu u 19 - inch square . Sprej ljepilo na vrhu kocke i površine pjene . Položite pjenu na vrhu kocke , ostavljajući dva inča prepusta sa svake strane .
9

Izrežite udaranje i tkanina u 19 - inčnom trgu i stavi ga ih na vrhu pjene s udaranje između pjene i tkanine .
10

Staple krajevi pjene , tkanine i udaranje u kutiji , počevši s dvije susjedne strane . Uvucite rub tkanine na svakom uglu ispod i stega je dolje . Kada su završene prve dvije susjedne strane povućitkanine čvrsto i ravno dolje kao što šarka . To će ukloniti bilo bore na površini .
11

Wrap sloj ili dva od vate oko dna , tako da se pokriva sa pričvršćena na rub dna kocke . Udaranje treba udobno . Sortiranoudaranje u mjestu na kraju .
12

Cut svoj tkanina u dužini od 68 inča . Uzmite jedan kut tkanine i stavite ga na pričvršćena rubu i kutu kutiji s dobrim strani tkanine prema gornjem dijelu Osmanskog kocke . Tkanina će se prevrnuo na kraju procesa jamčiti da su Staples skrivena .
13

sortirana tkaninu na kutiji na jednoj strani , tik ispod druge pričvršćena granice . Opet potezati tkaninu široka i sortirano tkaninu . Ponovite postupak za druge dvije strane .
14

preklop prema dolje tkaninu i vruće ljepilo na krajevima tkanine na otoman osigurati i maska ​​je šav . Preklopite krajeve tkanine pod osmanskom i sortirano ih na mjestu . Maska granicu između meki dio i strane od vrućeg lijepljenja obloge preko šava .

DIY šivanje Tablica Plan

zauzeti Crafter ili krojačica ne zna koliko je važno imati stol ili prostor posvećen šivanje . Postoje mnoge važne stvari koje treba razmišljati o tome kada planirate stol prije čak počinju ga napraviti . Vrlo je bitno da se sjeti svega što je potreb

Více >