Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Savjeti za ukrašavanje Domaći Toy dječji krevetić

minijaturni dječji krevetić se dobro uklapaju s prilagođeno lutkine uređenom upravo onako kako bi želio vaš san kući da bude . Posteljina i tkanina omogućuju vam da prilagodite krevet kako bi se slagala dekor minijaturnih sobi . Tvrdi dio je pronalaženje objekata koji su u razmjeru s minijaturnom krevetu , prisiljavajući vas da improviziraju . Držeći tkanina za krevet također može biti teško , jer su manji materijali su više vjerojatno da će ispucati otvoriti kada spajala su ugrađeni u njih , iako ljepila lako može držati svjetlo predmete zajedno . To je ono što vam je potrebno Srpski Tiny plišane životinje
Fabric
Vladar
Pjena
Ljepilo
Prikazati više uputa
1

mjesto male igračke životinje u dječjem krevetu . Akokrevet je vrlo mala , da su igračke još manji da ostane u odnosu na krevetu . Neki ključna lanca plišane životinje su dovoljno mali da stane u igračku dječji krevetić.
2

Odaberite vrstu tkanine koju namjeravate koristiti . Dječji boje su često svijetle pastela , ali ako želite vrlo realan krevet , koristiti glasniji boje daigračka beba će vjerojatno uočiti da je ona stvarna . Tkanine s vrlo malim slikama na njemu , kao što su sićušne štence , izgledat će proporcionalna minijaturni krevet . Uvjerite se da su detalji na posteljinu razliku jedni druge , tako da se ističu .
3

Koristite ravnalo da izmjerimo duljinu i širinu dječji krevetić. Koristite ove dimenzije izrezati tkaninu i pjene koji su nešto manji od kreveta tako da će stati . Stavite pjene u krevetu kako bi to izgledalo meko i pliš .
4

Postavite tkaninu preko pjene služiti kao platforma . Tuck rubovi posteljinu u. Akoposteljina ne ostanu u dječji krevetić , koristite ljepilo pogodan za vrsti materijala koji se koristi za napraviti krevet . Na primjer , ako ste koristili balsa drveta , odabrati ljepilo koje se širi kad se suši , jer balza drvo je porozan i da će apsorbirati dio ljepila .
5

motati male količine tkanine i stavite ih na rubovima dječji krevet . Ti komadići tkanine poslužiti kao padding kakoigračka beba ne uvaljati u stranama jaslicama i ozlijedio . Koristite isti materijal koji ste koristili za posteljinu dati jedinstven izgled .
6

ogrnuti male komadiće prozirna tkanina na uglovima krevetu i ljepila dio tkanine na krevetu . Akouzglavljem je premalen da bi se ogrnuti tkanine , mjerenje tkanina , tako da je jedna trećina duljinu kreveta i 1 1/2 putaširine .
7

Izrežite trg tkanina i warp to u obliku luka. Ljepilo ili sortirano uglovima tkaninu na vrhu kreveta , i ljepila rub tkanine najbliži uzglavlja u obliku obloga . To obuhvaća blokovi intenzivne sunčeve svjetlosti da bi preplaviti pravu bebu .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016000004.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.