Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Zaokruživanje umetci za drvo Projekti

Drveni umetci dodati prilagođenih i detaljan pogled na podu i namještaja projekt . Stvaranje umetak jetežak i dugotrajan proces uklapanja dva komada savršeno. Okrugli umetci zahtijevaju preciznu zaokruženja unutarnjeg i vanjskog dijela kako bi se spriječilo bilo kakve nepravilnosti i propuste koji neće dopustiti da ih se pravilno uklopiti . Dizajn

Projektiranje okrugli umetak zahtijeva od vas da odgovara unutarnji promjer vanjskog umetkom s vanjskog promjera unutar umetkom precizno . Njih dvojica bi trebala biti što je bliže moguće kako bi se smanjila klirens komada . Uvijek možete podesiti zaokruživanja dva komada uklanjanjem proizvod stvoriti čvrsta , ali nikad ne možete dodati još drva na komadiće .
Primanje Inlay

stvaranje prijemne dio uložene zahtijeva od vas da se ukloni materijal iste veličine kao ukrasnu komadu . Za male komada drva kao što su namještaj , možete koristiti pisara s radijusom ruka koja vam omogućuje da postavite točku u sredini i književnik savršen okrugli uloženu marku . Nakon toga koristite dlijetom, pisara ili nož ukloniti drva iz unutarnjeg dijela pisar . Za veće projekte , kao što su drveni podovi , stavite čavao u središnji položaj i izrezati materijal s mitra vidio ili usmjerivača priključen na brodu pribijen na središnju točku , to vodilja u krug .
< br >
Unutarnja inlay piece

stvoriti unutarnju uloženu komad bilo stvaranje opseg korištenjem fiksne središnju točku ili stvaranje predloška iz postojećeg prijemni inkrustacija . Možete stvoriti predložak stavljanjem komad bijelog ili prozirnog materijala preko umetkom i praćenje izrez . Izrežite predložak i trag vanjski rub na unutarnju uložene materijala . Korištenje središnju točku i niz , stvoriti okruglom INLAY isti promjer ili nešto manji od vanjskog inkrustacija .
Fit

i unutarnje i vanjske inlay materijale zaokruživanja treba biti učinjeno u malim koracima , jer uklanjanje previše materijala će uništiti umetak . Za male umetcima , koristite brusna ili orbitalne Sander se polako ukloniti drvo dok je kontinuirano zaokruživanje umetak da bi to jedinstvena . Veće umetci zahtijevaju brusna za male prilagodbe ili ruter ili bušilica brušenju malo za veće prilagodbe .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016000022.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.