Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako napraviti sladoled na štapiću stolica

Spremi novac na skupe kućica za lutke namještaj izradu vlastitih . Sladoled na štapiću štapići su samo pravo veličine za izradu namještaja play . Oni su čvrst , ali još uvijek lako savijati , te suu pravu oblik za stvaranje unutarnje i vanjske dijelove za lutke ili modela . Sladoled na štapiću štapići su idealne za izradu stolice mnogim oblicima i veličinama . Pitajte djecu da se pridruže u zabavi , stvaranje vlastite dizajne za svoje lutke i uređenje stolice za njihov ukus . To je ono što vam je potrebno
21 popsicle palicama
ljepilo pištolj
vladara Screenshot olovku Screenshot Škare
boje ili mrlja ( opcionalno )
Jewels ili sjaj ( opcionalno )
< br > Prikaži više uputa
1

trajati četiri sladoled na štapiću palicama i stavite ih zajedno u obliku šuplje trg . Ljepilo krajeve štapova s ljepilo pištolj držati ih na sigurnom mjestu .
2

Ljepilo sladoled na štapiću stick na prednjoj jedan od četiri ugla trga za stvaranje stolica nogu . Izmjerite štap s vladarom prije lijepljenja kako bi bili sigurni da je 1 3/4 inča palice viri iz iznad trga . Ponovite ovaj korak na ostale tri ugla trga .
3

Priloži sladoled na štapiću stick stick koji čini stražnja lijeva noga . Pričvrstite još jedno drvo na leđima desne noge na stolicu . Ljepilo štap na vrhu dviju prethodno prilogu palicama , povezivanje štapiće i stvaranju naslon stolice .
4

Ljepilo pet sladoled na štapiću štapići od vrha naslona stolca , sve do mjeseca dođete do dna naslonjača . Ljepilo komada u neposrednoj blizini zajedno , ne ostavljajući prostor između njih . Držite dijelove čvrsto na mjestu dok se suho.
5

Ljepilo pet sladoled na štapiću palicama na sjedalo stolca jedan po jedan , pokrivajući šuplji otvor . Ljepilo palicama zatvoriti zajedno , ostavljajući prostor između njih .
6

Boja ili mrlja na stolac kako bi se slagala dekor lutkine kuće ili modela . Dodaj dragulji ili sjaj za taj dodatni sjaj u djevojke sobi .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016000039.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.