Kako instalirati Piano spojnica za ravnu površinu

Piano zglobovi su duge , kontinuirane šarke koje se koriste ne samo u klavira , ali i na kutije s poklopcima , klupe i različitih veličina vrata . Piano zglob je izumio pridavati teška poklopac čvrsto na vrhu klavira koji , kada je otvoren i poduprt , pojačava zvuk instrumenta . Od mnogih prednosti , klavir zglobovi su jači i lakše uskladiti od dva ili više kraći stražnjica šarke . To je ono što vam je potrebno
Drveni dijelovi se pridružio
Piano zglob veličine do zajedničkog
električnu bušilicu
svrdlo , 5/64-inches
Vijci , 3/8-inches
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

se upoznali s radomkontinuirano zglob radi . U dva odvojena dijela su spojeni tako dugo klina koji prolazi kroz svaki duljinu osovine zgloba . On drži zglob čvrsto , ali omogućuje dijelove za kretanje naprijed i natrag slobodno . Vidimo da su vijciodgovarajuće dužine , tako da je , kada je stroži , oni ne drže na drugoj strani ploče .
2

Lay dva komada da mogu zakretati rame uz rame nastan plohu razmaknutu od 1/8-inch do 1/4-inch . Pobrinite se da su komadi su trg i postrojili jedni s drugima . Stavite sa strane zglob , koji imaju rupe za vijke , na oba se mogu zakretati s bokserom okrenut prema dolje u za to predviđeno mjesto .
3

Mark svaka rupa od šarka olovka i izbušiti par rupama u svakoj list . Napravite brzo vijke osim za konačnih okreta . Otvoriti i zatvoriti zglob za provjeru zadovoljavajući pokreta i poravnanje . Napraviti manje prilagodbe , ako je potrebno .
4

Izbušite preostale rupe i zavrnite čvrsto sve vijke . Pomaknite zglob opet za finalcheck .

Vorherige Seite

Kako Reupholster gljiva stolici

gljiva stolica jestolica s mršavom podršku u odnosu na njegovu širokom , okruglom vrhu . Kada se te stolice su presvučena , često je samovrh stolici koja je bila pokrivena . Te stolice se istroše tijekom vremena . Neki ljudi jednostavno smatrajuizvor

Více >