Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako napraviti ukosnica noge

Ako želite dati svoj ​​namještaj vintage izgled , dodajte ukosnica noge . Ukosnica noge suatavizam 1950 . Tradicionalno , ukosnica noge su izrađeni od metala , kao što su kovanog željeza . Ako ste izradu ukosnica noge sebe , koristite metal koji možete oblikuje u odgovarajući oblik . Imajte na umu da je namještaj dodajete ukosnica noge da će morati biti podržan od strane snage nogu , tako da koristite metal koji je dovoljno jak za zadatak . To je ono što vam je potrebno
40 - inčne kovanog željeza šipke
Wolf - čeljust štipaljke
ugljen
48 - pantera čekić
Anvil Screenshot Čelik u obliku slova L bazne ploče Pretraživati ​​jakim ljepilom
Drill
broj 10 pan - glavom
odvijač
Prikazati više uputa
1

Zagrijte ugljen . Držite kovane šipke s vuk - čeljusti kliješta preko ugljena . Dopustitekovanog željeza postati vruće . To treba doći do ekstremne temperature kako bi ga savijati .
2

Izvadite kovanog željeza od vrućine . Stavite ga preko nakovnja . Neka dio šipke visi preko ruba nakovnja . Štrajk dijela štapa koji je visio preko nakovnja s čekićem . Hammer štap prema unutra , ili dolje , kako bi stvorili zavoja . Želite li završiti s U ili V oblika .
3

Dopustitekovanog željeza štap , koji je sada savijena , da se ohladi prije nego što ga ponovno rukovanje .
4

Spojite kovanog željeza štap bodove na osnovnoj ploči čelika s jakim ljepilom . Za osnovnu ploču u obliku slova L , svaka točka šipke treba priključiti na dva jednaka točke na osnovnu ploču kako bi se osigurala stabilnost .
5

linija osnovnu ploču protiv donje uglu vas namještaja žele ustati s nogu . Izbušite rupe u namještaj koji odgovaraju rupe u osnovnoj ploči . To je mjesto gdje su vijci će biti stavljen na povezivanje ukosnica noge do namještaja .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016000057.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.