Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

DIY Student Desk

Funkcioniranje radni prostor je gotovo jednako važno u studentskom sobi kao krevet . Studentski stolovi , međutim , često su skuplji za kupiti od dobavljača namještaja . Praktični roditelji na proračun bi trebao razmisliti o izgradnji prilagođeni stol tako da odgovaraju potrebama svog djeteta i predstavljaju poseban dar za svoje omiljene studenata . Koristite prostor učinkovito , jer je većina dječje sobe su pretrpan i površina je ograničen . To je ono što vam je potrebno Srpski Šperploča
traka mjera Screenshot olovku Screenshot, Kružna testera Pretraživati ​​C- Clamps Pretraživati ​​izbušiti
2 - inčni vijke
Stol Stolica
4 - inčni L zagradi Pretraživati ​​Stud finder
Router
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmjerite i označite šperploča formirati dvije daske 3 metra dugačke po 2 metra i dva drvena trake svakih 6 inča visok 2 metra u promjeru .
2

Izrežite četiri pravokutnika s kružnom pilom . Set dvije male komadiće 3 noge apart na ravnu površinu . 2 - noga duža treba počivati ​​na radnoj površini . Bilanca dugo ploču na male komadiće kako bi se stvorio dojam polici . Priključite komada s tri vijka kroz svaku kraju duge odbora u rub male dijelove .
3

Okrenite stol okvir naopako i pričvrstite drugi dugo ploča s vijcima za stvaranje drveni pravokutnik .
4

Stavite stolicu pokraj zida gdje planirate montirati stol i uputiti studenta da sjedi kao da je na stolu . Označite najbolji plasman visine za stol , na zidu olovkom .
5

Koristite klinac pronađite zidne aparatić . Označite matične prostore na zidu , tako da znate gdje se mogu smjestiti vaš stol vijke . Stol koji nije spojen s privjescima će potegnuti labav iz stijene lima ako previše soj se nalazi na njemu , tako da bi izbjegli skupe popravke strukture uzimanje vremena kako bi pronašli sidro i pričvrstite stol u pravilnim sidrištima .

6

Pričvrstite L- aparatić za vijke s vijcima . Povucite radni stol na aparatić i pričvrstite vijcima .
7

Izmjerite udaljenost od dna stola na podu . Mark i izrezati 2 šperploča ploče na ovom dužine i širine 1 metar i po. Izrežite tri daske 35 centimetara dugačke do 1. podnožju širok i staviti na stranu .
8

podijelite mjerenja visine sa stola na pod s tri. Označiti te intervale na obje zajednice i koristite usmjerivač za izradu polica usjeke .
9

Postavite daske 3 metra , osim , s nazubljenim strane okrenuti jedni prema drugima . Povucite se u tri 35 -inčni po 1 - noga odbora u polici zareza . Sigurna s dva vijka kroz svaku policu na obje strane i postaviti uspravno pod površini stola držati knjige . Koristite 6 - inčni prostor u ladici za pohranu papira , pisaćeg pribora i osnovne uredske potrepštine .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016000069.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.