Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Nedostaci Mehanička spajala

Prednosti spajala , po prirodi , su u odnosu na ono što ste uspoređujući ih . Postoje mnoge kategorije i vrste zatvarača . Postoji čak i mnoge vrste mehaničkih spojnih elemenata , ali većina mehanička zatvarači oslanjaju na trenje i napetosti stvoriti mehaničku vezu , kao i u maticu vijka . Nedostaci na mehanička spajala se često vidi u aplikacijama koje koriste druge vrste pričvršćivanje sustava . Slabosti

Mehanički spojevi, kao što maticu i vijak aplikacija i vijaka teških strojeva može biti nevjerojatno jaka veza . Međutim , oni su istinski slabiji nego kontinuirani metala . Usporedite to s var . Rastaljenog čelika , na primjer , u jednom kontinuiranom coalesces komadu . Nema niti za strip . Vibracije ne mogu ga otpustiti , a stres je manje vjerojatno da će razbiti pravilno izvršiti vara nego grom .
Poteškoće Refastening

korist mehaničkih spajala jesposobnost biti učvršćeni , onda refastened . To može bitinedostatak , previše - pogotovo za neke vrste mehaničkih spajala . Motori , na primjer , su puni vijaka koje su vremena za uklanjanje i retorque . Iako , i ostalih mehaničkih spajala , kao što su brave naći na pancerica , može ubrzati pričvršćivanje i refastening .
Prisilno Precision

Većina mehaničkih spajala su vrlo precizni , obično se sastoji od stroja - navojem cilindra i strojno - navojem vijak prolaz . To jenedostatak kada je potrebnoviše " približan " veza . Na primjer , mnogi motocikl tank torbe koriste snažne magnete . Magneti vam postaviti vrećicu tenk na tenk i to ga drži čvrsto , gdje god to mjesto , ali ne tako čvrsto ne možete ga skinuti sa malo tegljača .
Korozija < br >

privremeno parenja metalnih površina - unatoč preciznim stane - je još uvijek osjetljiva na koroziju , najčešće željeznog oksida , poznatiji kao hrđa . Tu je malo koristi u vlasništvo privremeni mehaničku vezu ako postane trajno zahrđao zajedno . Ako se to dogodi , gubite prednosti mehaničke veze , bez prednosti zavarenog ili druge vrste veze .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016000084.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.