Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako prefarbati Antikviteti

obiteljsko nasljeđe ili druga antička s piling boje može se dati novi početak s novim slojem boje . Pratite svaki korak repainting polako , držeći strukturni integritet i oblik stavke netaknuti . Imajte na umu da je dobro očuvan , neizmijenjena antikviteti može dohvatiti visoku cijenu oznake , a drugi su niske u novčanoj vrijednosti , ali visoko u sentimentalnu vrijednost . Provjerite sa starinskom trgovca prije ponovnog lakiranja svoj ​​starinski , jer to može biti vredniji što je - je . To je ono što vam je potrebno
Drop krpu
MASKA
60 - i 220 - pijesak pijesak papir
Sander ( opcionalno )
krpu bez krpe ili vakuum
kistova
pjena valjci ( opcionalno )
Primer
Paint
laka (opcija)
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pripremite svoju slikarsku površinu . Nanesite kap krpu ispod objekta koji se slikarstvom i otvoriti prozor , ako ste u zatvorenom prostoru . Pokrijte lice s maskom za lice kako bi od udisanja prašine i boje dim .
2

Pijesakcijela površina s 60 - brusnim papirom , obrišite ga dolje s krpom i pijeska to opet sa 220 brusnim papira , uklanjanje većine ili lak boje . Brušenje je bitno jer dajeslikati površine za držanje kada se primjenjuju . Preskočite ovaj korak će uzrokovati vaše boje čip nedugo nakon završetka svoj projekt .
3

Obrišite površinu antike dolje s krpom bez krpica ili usisati površinu da uklonite prašinu .
4

primer . Nanesite jedan sloj primera na površini od antike s kistova ili pjenom valjaka . Koristite spore , duge potezima osigurati glatku oblogu . Pijesakpovršina lagano nakonpremaz potpuno suh . Brišite površinu s krpom bez ručnikom .
5

Boju . Nanesite boju valjkom ili četkom , koristite gore- dolje gibanje , koja pokriva cijelu površinu . Neka prvi sloj suh ​​. Zatim pijesak olako i obrišite . Nanesite drugi sloj boje i pijeska bilo potezima kista ili roller potezima .
6

Za sjajnu površinu koja će se održati do troše više nego što se bojite sami , nanesite dva sloja laka sa kistom , koji omogućuje prvo da se osuši prije nanošenja drugog sloja.


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016000085.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.