# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Savjeti o završnu obradu klavire

lakiranja klavir može se činiti kao neodoljiv zadatak , ali to stvarno ne razlikuje od obnove bilo koji drugi komad namještaja . Rad u sobi s dovoljnom ventilacijom . Budući klaviri su tako teška , možda nećete biti u mogućnosti to premjestiti na radionici , pa pokriti ostali namještaj u sobi s plahtom prije početka . Obnove klavir može dobiti neuredan . Rastavljati

Uklonite što više dijelova što je više moguće . To će pomoći vašem brušenja napore , osobito oko stopala pedale i teško dostupnih mjesta na glasoviru . Također će zaštititi unutrašnjost od brušenja prašine , cilj maknuti i druge krhotine koje bi mogle pasti u.
zaštitu iznutra

unutar vašeg klavir je delikatna i treba biti zaštićeni od kemikalija i krhotine . Pokriti ga s listom ili plastične zaštitnik . Očistite područje kabel prije i poslije lakiranja .
Nanesite završiti maknuti

Dok koristite rukavice , primjenjuju se završiti maknuti s krpom preko površineoslikane dijelova. Pustite da se postaviti za pet minuta ,ostrugati staru dokrajčiti . Utrljajte klavir dolje sa suhom krpom nakon toga .
Brušenje

Pijesak svoj ​​klavir dolje nakon korištenja cilj maknuti . Brušenje osigurava da se savvišak završiti se izravnala , i da će obnoviti izgled drva . Koristite high - brusnim papirom jedanput , a zatim utrljajte preko njega s finim brusnim papirom da se glatko drvo . Koristite mehaničku brusilicom ako imate pristup jednom .

Mrlja ili Paint

Mrlje će vam dati čak boje tijekom glasoviru . Testirajte mrlju na potamnjenog području kako bi bili sigurni da ima željeni učinak . Ako slikarstvo , koristiti mali kist . Matrice, setove su dostupni , ako želite dodati ukrasne dodir poput scroll -djelo ili inicijale .
Finish

Nanesite završiti . Koristite šprica , ako je moguće , ali ako to nijeopcija korištenje jedan možete četkom ili krpom na . Pobrinite se da Vaš rad je područje prašine , tako da neće dobiti zarobljeni u završnici . Dajte ga barem jedan dan da se osuši .

Vrste Caster Matične

kotači pridaju dnu mnogih često korištenih objekata , uključujući uredske stolice i kolica. U kotači služe kao multi - smjera kotača , koji mijenjaju svoj smjer za smještaj lako i glatko okretanje . Oni su na mjestu drži stabljike , koja sigurno prič

Více >