Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako instalirati Pre - tkani Cane stolca

Možete pratiti jedan od dva načina za stvaranje ili popravak pletena stolica za sjedenje . Prva metoda uključuje tkanja zajedno pojedinih vlasi caning u obliku ravne površine za komad namještaja . Druga metoda je puno manje uključeni i koristi list prewoven ratana remenje , koja se umeće preko prostora u komad namještaja . Ako imate stolicu da je postojeći ratana remenje pokriva svoje sjedište , možete ukloniti stari remenje i instalirati list prewoven remenje da bistolica kao nov . To je ono što vam je potrebno Screenshot odvijač Screenshot Router Screenshot Rattan remenje
drveni klin
skalpelom Screenshot PVA ljepilom Screenshot caning spline Screenshot Hammer Screenshot vlažnom krpom
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Koristite odvijač da se stolica sjedalo osim okvira . Uklonite sve vijke dok se sigurnosni podiže off ostatak stolica . Ako je sjedalo postojeće ratana remenje na mjestu , morat ćete ga odrezati koristite usmjerivač . Kao što uklonite postojeću remenje , budite oprezni da ne oštetite okvir sjedala s tvoj usmjerivač .
2

Potopiti list ratana remenje koji je dovoljno velik da pokrije rupu u sjedištu stolica . Namakanje list za najmanje 20 minuta u kupelji od vode . Stavite list preko sjedala sa sjajnom stranom okrenutom prema vama .
3

Umetnite list u utor tako da pritiskom na svoje mjesto s drvenim klinom . Nastavite pritiskom list u utor dok ste radili svoj ​​put na obodu sjedala .
4

Trim off višak remenje koristeći se skalpelom . Rattan remenje ne obuhvati više od nekoliko milimetara prođe vanjski rub utora . Radite polako i pažljivo kako bi se izbjeglo sebe ili novoinstalirani remenje rezanje .
5

Umetnite tanku liniju PVA ljepila u utor i pustite da se osuši za pet minuta .
6 < p > Umetnite kraj caning spline u utor i čekić ga na mjesto . Rad svoj put na obodu sjedala , udaranja u spline . Kad dođete u zavoj , vlažiti kriva s mokrom krpom ili spužvom kako bi ono postalo fleksibilnije , tako da ne razbiti . Nakonkriva je umetnuta sveobrnuto stolicu i vratiti na polaznu točku , izrezati kraj . Čekić kriva u žlijeb .
7

Obrišite višak ljepila . Neka sjediti sjedala i osuši prirodnim putem najmanje 24 sata . Kada je potpuno suho , ponovno sastaviti sjedalicu na stolac okvira .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114519.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.