Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako izgraditi pontonski Sjedala

ponton boat je mali brod koristi za potrebe slobodno vrijeme ; to obično podržavaju dva pontona . Sastoji se od ravne palube , pontonski sjedala suobično dodatak tih brodova kako bi se smjestiti vlasnika prijatelje i moguće igračke vode . Osim što je visoko na funkcionalnost , pontonski sjedala su dostupni u mnogim dizajna i boja . Uz neke od vaših vlastitih alata , možete izgraditi pontonski sjedala pravo na home.Things morat ćete
Cirkular
Marine šperploča plahte
Mjerna vrpca
2 - by - 2 montažni nosači sjedala < br > Paint
Vijci
Katranizirati
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

odrediti potreban broj sjedećih mjesta , njihovu veličinu i njihov točan položaj na svoj ​​brod . Stan mjesto na palubi preko grede plovila ili uz njegove bočne tračnice je običnomjesto za pontona sjedala .
2

Cut strani ploče za sjedenje jedinice iz morskih šperploča listova , koristeći cirkular . Izrežite i izgraditi gornji željeznica, sjedala natrag , zakretna sjedala , leđa i prednji fascias iz iverice , kao dobro. Seat podršku okviri idealno bi trebao biti 48 cm u dužinu , aliostatak dimenzijama će se razlikovati po zahtjevima vlasnika .
3

Stavite 2 -po - dva nosača sjedala - montaže pričvrstiti prednji i stražnji rubovi sjedala s palube . Izrežite ih na potrebnu dužinu . Boja ih zajedno s bočnim stranicama , nakon što im se daje dovoljno vremena da se osuši . Pričvrstite 2 - by - 2 na palubi , a osigurali da se dobro uklapaju u mjestu. Stavite bočne ploče - 2 za svaku jedinicu - prema kraju svojih nosačima za ugradnju i pričvrstite ih uz pomoć vijaka
4

Paint stražnji pojas - . Koja djeluje kao stražnjoj ploči svoje jedinice - i dati mu vremena da se osuši . Nakon što su bočni paneli su priključeni na nosače za ugradnju na leđa, mjesto u leđa fascije i koristiti vijke to sigurno s kraja ploče . Uvjerite se da katranizirati sve moguće zglobove silikonskim katranizirati .
5

Nanesite katranizirati i boje na ostatak komada sjedala i ocijedite . Pronađite usjeke prema prednjem dijelu vašoj strani panela i skliznuti u prednji nosač kroz njih . To će priložiti sjedište na palubi .
6

Rad na završnoj skupštini svojim mjestima ugradnjom unutarnjih podržava , povezujući ih s prednje i stražnje nosače , kao i stražnji pojas . Postavite zglob na vrhu leđa ploči nakon čega mjesto stražnju ploču i gornji željeznicom na obje strane granice . Ploču sjedalo na svoje mjesto i popraviti šarke na vrhu svog sjedala panela . Katranizirati sve moguće zglobove i dati mu vremena da se potpuno izliječiti . Za prilagodbu za dodatnu udobnost , stavite jastuke na svojim mjestima .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114537.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.