Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako napraviti promašaj Starinski konzole Radio

Možete stvoriti promašaj starinski konzole radio izgradnjom promašaj šperploča kabinet . Vlada bi trebao biti duži nego što je širok . Vrhu može biti fiksna , tako da se ne može otvoriti , činećipromašaj radio dekorativno , ilipoklopac se mogu zakretati takostvarna radio može se umetnuti u kutiju . Nakon što su izgradili promašaj kabinet možete slikati da izgleda kao konzola radio.Things morat ćete
Slike antičkih konzole radio za referencu
4 komada šperpločevisini i širini radiju
2 šperploče dno i vrh komada da stane širinu svih šperploča strane
4 2 x 4 daskevisine od iverice komada
Vladar
ljepilo za drvo
vijke Pretraživati ​​dvije šarke Pretraživati ​​mediju stupnja brusnim papirom
drvo punila
olovka ili marker Screenshot Compass ili čepova u trag
samoljepljiva traka
Novine
mala tanka crta kistom
kartona Screenshot Tamno drvo mrlja
Pjena četkica
Čelik vune
vlažnom krpom
krema akrilnom bojom
smeđe ili crne akrilnom bojom
broj predložaka ili vinil brojeve
bronca ili srebro akrilnom bojom
poliuretana < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Idi na građevnoj dućan i imaju listova šperploča izrezati na mjerenje želite za svoj promašaj starinski konzole radiju . Izrežite prednji i stražnji šira od bočnih šperploča komada . Budite sigurni da se izrezati dno i vrh za promašaj kabineta previše . Pitajte prodavač smanjiti četiri 2 x 4 inča daske na visini od šperploča komada . Pješčane svi rubovi šperploča strane .
2

Postavite dno ormarića na radnu površinu i ljepila sve strane zajedno . Umetnite jednu 2 x 4 inča ploču u svakom uglu unutrašnjosti kutije . Vijak strane da svaki od 2 x 4 inča ploča s vijke za ekstra pojačanje . Okrenite kutiju tijekom i osigurati donji dio na isti način , da ga vijak na vrh rubovima 2 x 4 odborima . Pričvrstite gornji na kutiji s bilo šarke ili navijanjem na 2 x 4 odborima . Ako želitetop otvoriti , pridaju šarke koristeći drvo vijaka u unutrašnjost stražnje strane šperploče i unutarnju stranu gornjem šperploča komadu . Izbušiti rupu prema dnu stražnje strane šperploče takoradio kabela može se izvukli .
3

Nacrtaj pravokutni prostor na prednjoj strani kabineta , gdje je broj vodič radio stanice se biti . Ovaj pravokutnik će biti oko 3 cm širok i završiti oko 1 do 2 cm prije dolaska na rub ormarića . Pogledajte starinski konzole radio slika pronaći vrstu brojila biranje vam se sviđa . Crtanje sličan jedan na prednjoj strani promašaj radiju .
4

Trace oko kružne čepova , kompas i druge kružne forme za stvaranje radio biranja . Nacrtaj to ispod pravokutnog radio metru biranja .
5

Draw područje zvučnika koji se obično prekriven krpom i mogu biti vertikalne tanki pravokutnici , ili dolaze u ukrasnim oblicima . Pogledajte slike starinski radio kako bi dobili oblik zvučnika koji želite . Boja obris tim područjima zvučnika s mrljom , tako da ne bi slučajno mrlju u ovom području , koje će slikati drugačiju boju . Pokrijte gotovog izvučene područja s novinama i samoljepljiva traka , tako da ne bi drvo mrlju na ovom području .
6

Pokrijte metara prostora za biranje s samoljepljiva traka , tako da ne bi drvo mrlju na njemu . Pokrivaju područja biranja rezanjem kartona s kružnih oblika , te ih snimanje s krugovima te izvukla na ormaru .
7

Paint sva druga područja promašaj drva kabineta s tamnom mrljom . Pomiješajte 1 /2 šalice vode sa svojim mrlja datišperploča stari izgled . Nanesite jedan sloj mrlja s pjenom kistom na sve strane . Boja s manjim kistom oko metar i biranje tipki dial nacrtao . Ponovo drugi i treći sloj , nakon svakog sloja osuši . Neka svaki mrlja sloj da se suši za 2 do 3 sata prije nanošenja slijedećeg sloja .
8

Utrljajte finu čeličnu vunu na malim područjima sa strane , rubovi i uglovi dobiti koje nosili izgled . Napravite dugo vertikalne potezima uz strane s čeličnom vunom . To će stvoriti svijetlih i tamnih područja na drva . Obrišite vlažnom krpom kako bi uklonili brušenja materijala i posvijetliti boju u određenim vertikalnim područjima pokazati trošenje .
9

Paint Mjerač biranje i zvučnika umetanje područja s vrhnjem ili svijetlo oker akrilnom bojom . Dodaj blagi križ i rasplodnih učinak s malo tamnije boje za tkanine zvučnika učinak . Voda to akrilna boja malo dolje i koristiti vrlo fini kist da se jedva vidljiv Crosshatch učinak . Dodaj broj predložaka ili staviti na vinilnim brojeva na metar biranje dobiti realniji učinak .
10

Paint okrugle brojčanika sa smeđe, brončane , crnim ili srebrnim akrilnim bojama . Možete slikati to po sebi ili na vrhu ukrasnom ulaza ili okvira . Pogledajte slike starinski radio . Seal gotovog promašaj starinski radio s poliuretanski završiti .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114538.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.